Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Dark Funeral, The Crowned, Nightrage tagok egyesültek a NIGHT CROWNED zenekarban - február végén jelenik meg az első nagylemez


2020-02-05

Az Európa legészakibb tájainak fagyos völgyeiből származó Night Crowned zenekar egy "szentségtelen egység", ami a The Crown, a Dark Funeral, a Nightrage és a Cipher System egyes tagjai között jött létre.

A Night Crowned zenei víziói épp oly tiszták, mint amennyire rothadtak: az új zenekar a '90-es évek skandináv színterének régóta nyugvó hangzását éleszti fel, de ugyanakkor erőt merít a korabeli, sebészi pontosságú, éles és feszes produkciókból is.

Az újonnan létrejött banda egyes tagjai összesen több mint 30 nagylemezt jegyezhetnek nevük mellett - ez a tapasztalt, csata-edzett veteránokból álló alakulat azonban a fiatalok éhségével és lelkesedésével kelti életre ezt a mohó szörnyeteget, amit Night Crowned-nak hívnak.

Mindenféle figyelmeztetés nélkül csap le a gyanútlan emberiségre ez a lény, ami elől nincs menekvés, nincs ellenszer. Meghallván a Night Crowned zenéjét, először émelygést fogsz érezni, majd a tested elkezd forrni, míg végül az elmédet teljes mértékig el nem lepi a Night Crowned nevű méreg.

A zenekar felállása így néz ki:

Ken Romlin - ének (ex-Dark Forest Of North)
Johan Eskilsson - gitár, vokál (Cipher System)
Janne Jaloma - dobok (Dark Funeral / session)
Henric Liljesand - basszusgitár, gitár (ex-Nightrage)

A Night Crowned debütáló EP-je 2018. november 30-án látott napvilágot, 'Humanity Will Echo Out' címmel (a Black Lion Records révén); 2020. február 28-án pedig megjelenik a banda első nagylemeze, az 'Impius Viam' (a Noble Demon kiadó jóvoltából). Az 'Impius Viam' az alább látható borítóval és dallistával kerül forgalomba: 

01. Impius Viam
02. Reborn
03. Nocturnal Pulse
04. IRA
05. Your Ending, Your Demise
06. Your Sacrilegious Flesh
07. Black Bone Cross
08. Unholy Path
09. All Life Ends
10. Beneath No One
11. No Room For Hope
12. Ego Sum Bestia

Elsőként a 'No Room For Hope' című számot mutatta be a banda. A debütáló single lentebb elérhető szöveges videó formájában.

"A 'No Room For Hope' című szám az első ízelítője mindannak, amit ezzel az északi típusú zenekarral el kívántunk érni. A Night Crowned-ban minden benne van, ami zord és skandináv. A régi sulit ötvözzük az új módszerekkel" - közölte a banda.

Újabban megjelent a 'Nocturnal Pulse' című szám is:

Az 'Unholy Path' szöveges videója és az 'IRA' hivatalos kisfilmje pedig itt tekinthető meg:

A Night Crowned Facebook-oldala itt érhető el.


Dark Funeral, The Crowned, Nightrage tagok egyesültek a NIGHT CROWNED zenekarban - február végén jelenik meg az első nagylemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás