Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Coalesced With Wickedness' címmel jelent meg az ANGEROT új videoklipje (premier)


2020-04-25

A dél-dakotai death metalisták feltámadtak a hamvakból, hogy egy újabb pusztító hangzású albummal igázzák le a világot.

A death metal-színtéren tapasztalt veteránokból álló Angerot zenekar a korai svéd death metal műfaj oltára előtt tisztelegnek. Bemutatkozó albumukat Eddie G hangmérnök közreműködésében vették fel 2018-ban - ez volt a 'The Splendid Iniquity', ami egy "könyörtelen, 40 perces szónikus támadás, a '90-es évek fülsüketítő Earache Records-érájának stílusjegyében".

Második nagylemezükre két évet kellett várni: az új album 'The Divine Apostate' címmel jelent meg 2020. március 27-én, a Redefining Darkness Records jóvoltából.

Annak ellenére, hogy az új albumon is fellelhetők a debütáló lemez skandináv védjegyei, a csapat ezúttal lényegretörőbb death / black metal zenét játszik (hatásaik ezúttal a korai Morbid Angel lemezektől az elmúlt évtizedbeli Behemoth albumokig terjed; nem is beszélve a klasszikus Celtic Frost-beütésről). A kiadó közleménye szerint a 'The Divine Apostate' "garantáltan fenn lesz sok metalista év végi toplistáján".

"...Egyébként nem érezzük azt, hogy valamiféle nosztalgia-banda lennénk. Annak idején mindannyian megéltük a műfaj ébredését; de mi most is azt csináljuk, ami természetszerűen jön belőlünk" - nyilatkozta az Angerot énekes-gitárosa, C.R. Petit. "Ez azt jelenti, hogy a lehető legerősebb módon érzékelhető ezen a lemezen a korai '90-es évek hatása, de a 2000-es évekbeli extrém metal-beütés is fajsúlyos szerepet kapott ezen a lemezen".

Az Andreas Linnemann által kevert és maszterizált 'The Divine Apostate' albumon nem mások szerepelnek vendégként, mint a legendás Snowy Shaw (King Diamond, Memento Mori, Notre Dame, stb.), Terrance Hobbs (Suffocation) és Ben Ash (Carcass, Satyricon - live). Íme a borító és a tracklista:

01. Below the Deep and Dreamless Sleep
02. O Son of the Morning, O Son of the Dawn
03. Vestiments of Cancer
04. Coalesced with Wickedness
05. Each Night As You Sleep, I Destroy
06. Counsel of the Ungodly
07. Father, Mentor
08. Thy Kingdom Burned

Íme az első dal-premier, az album nyitó-dala, ízelítőképpen a rendeléshez:

Újonnan megjelent a 'Coalesced With Wickedness' című szám hivatalos videoklipje. Íme a premier:

Alább meghallgatható a banda előző albuma teljes egészében:


'Coalesced With Wickedness' címmel jelent meg az ANGEROT új videoklipje (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás