Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik az IMAGES OF EDEN együttes negyedik albuma, a 'Soulrise'


2018-07-31

A Pennsylvania progresszív / heavy metal banda 7 év után tér vissza új nagylemezzel.

Az Images Of Eden zenekart a Pavement Entertainment kiadó igazolta le, soron következő nagylemezük, a 'Soulrise' 2018. augusztus 17.-i kiadása végett. Az új lemez CD-n és bakeliten, valamint digitálisan is megjelenik, a Sony Music forgalmazásában.

"Hosszú ideig tartott, de most végre izgatottan jelenthetjük be, hogy megtaláltuk új kiadónkat, a Pavement Entertainment személyében" - olvasható a banda-közleményben. "Külön köszönet Bill Metoyer-nek, hogy összehozott minket ezzel a fantasztikus céggel!".

Az 1998-ban alakult Images Of Eden mindeddig három nagylemezt és kislemezt adott ki. A Pavement Entertainment szerint a banda egy "félelmet nem ismerő, komoly koncepciókon nyugvó zenekar, mely a metal- és rockzene széles körökben kedvelt elemeit kombinálja egyedi elképzelésekkel, jelentőségteljes üzenettel és magas szintű precizitással".

A 'Soulrise' album a 2011-es 'Rebuilding the Ruins' folytatása. Az új lemez borítója és tracklistája így néz ki:

 

01. Harvest Day
02. Let Me Die Young
03. Shield Me
04. Only Human
05. Moonrise
06. Godless
07. Once We Believed
08. Twice Upon A Time
09. All Is Now Forgiven
10. Waiting For The Sky To Fall
11. And Then There Was One
12. Soulrise

A banda 2018 első heteiben már közzétette vadonatúj single-dalát, a 'Shield Me'-t, aminek hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető. A kisfilm azóta számos díjat elnyert - legutóbb Award Of Merit elismeréssel tüntették ki, 'Legjobb rövidfilm' kategóriában.

Bővebb infók, hírek a bandáról az ImagesOfEden.com oldalon találhatók.


Hamarosan megjelenik az IMAGES OF EDEN együttes negyedik albuma, a 'Soulrise'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás