Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: DIABLO BLVD - 'The Future Will Do What It’s Told'


2018-02-27

A belga groove-rockerek negyedik stúdiólemezét a Nuclear Blast adta ki 'Zero Hour' címmel, 2017. szeptember 22-én. Erről jelent most meg egy vadonatúj videoklip:

A 'Zero Hour' egy "11 számos sötét, groove-szörnyeteg, ami kísérteties dallamokkal, gradiózus gitár-riffekkel, illetve lüktető basszus- és dob-témákkal támad. A Diablo Blvd ezúttal is a klasszikus metalbandák (Type O Negative, Metallica, Black Sabbath, stb.) előtt tiszteleg stílusával, de erősen éreztetik hatásukat a '80-as évekbeli újhullámos zenekarok (Killing Joke, Sisters Of Mercy, Gang Of Four, stb.) is. A Diablo Blvd azonban mégis egy rendkívül egyedi hangzású betétzenét kreált a 21. század elborult hangulatához".

A neves belga producer / művész Dag Taeldeman közreműködésében került rögzítésre a 'Zero Hour'. A hanganyag keverését a legendás Jay Ruston; maszterizálását pedig Paul Logus (Steel Panther, Anthrax, Stone Sour) végezte. Az album borítóját egy hamburgi grafikus / dizájner, Hedi Xandt készítette.

A tracklista:
01. Animal
02. Sing From The Gallows
03. Life Amounts To Nothing
04. God in the machine
05. You Are All You Love
06. The Song is Over
07. 00:00
08. Like Rats
09. Demonize
10. The Future Will Do What It's Told
11. Summer Has Gone

Az 'Animal' című single nemrég megjelent hivatalos videoklipen, a 'Sing From The Gallows' című single-dal kisfilmjével egyetemben. A két dal "kiváló kivonata mindannak, amiről a 'Zero Hour' album szól; a két klip pedig egyetlen történetté áll össze - mindez tökéletes bevezetője a Végzet Idejének" - közölte Alex Agnew frontember.

Később közzétették a 'Summer Has Gone' című szám videoklipjét is:


Klip-premier: DIABLO BLVD - 'The Future Will Do What It’s Told'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás