Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ÆPOCH - hallgasd végig a kanadai death metalisták debütáló, 'Awakening Inception' című albumát!


2018-04-11

Kanada továbbra is sorozatosan termeli ki magából a jobbnál jobb, minőségi death metal-előadókat. A stafétát immáron átvette egy új zenész-generáció, melynek fontos eleme az Æpoch zenekar is.

Az Ontario-ból származó Æpoch az elmúlt 5 évben a tőle telhető legtöbb koncertet adta hazájában. Ezeket a bulikat elsősorban a 2013-as demó-lemezre és a 2015-ös, fantasztikus fogadtatásban részesült 'Æpochalypse' EP-re alapozták. Az Æpoch progresszív death metal zenében utazik, de sajátos hangzásuknak fontos tényezői a black metal, a thrash és a tech-metal jellegzetes elemei is.

A banda most büszkén jelenti be első nagylemezét, az 'Awakening Inception'-t, ami április 13-án jelenik meg. Az album lentebb látható borítóját a magasan elismert Justin Abraham (A Loathing Requiem, Lecherous Nocturne, Virulent Depravity) készítette, "a pszichózis, a tortúra és az űr" tipikus jellegzetességeit egybeolvasztva. 

Az 'Awakening Inception' lemezen vendégként szerepel a Hideous Divinity énekese, Enrico Di Lorenzo; az Equipoise / Tethys / ex-Vale Of Pnath énekes Stevie Boiser; valamint a Wormhole / Equipoise gitáros Sanjay Kumar, plusz Callum Clark (Ending Tyranny) vokalista és a Bleak Flesh pengetőse, Matias Quiroz.

A tracklista így néz ki:

01. Time: Perspective / Ouroboros Reborn
02. Delirium of Negation
03. The Expiration
04. Tabula Rasa
05. Mentally Raped by Christ
06. Burn Them at the Stakes
07. Serenity of Non-Existence
08. Awakening Inception
09. Karmasphyxiation
10. M.D.M.A. (Methodical Doctor Murderous Acts) [CD bónusz track]

Az első single-dal március 7-én került bemutatásra. Lentebb elérhető a hivatalos album-előzetes és a 'Tabula Rasa' dal szöveges videója.

Az Æpoch basszeros-énekese, Brett MacIntosh elmondta: “Ez az album egy hatalmas előrelépés számunkra; habár ezen dalok nagy részét már az 'Æpochalypse' EP komponálása közben megírtuk. Azóta azonban sok időnk volt tökéletesre csiszolni őket. Teljes mértékig elégedettek vagyunk ezzel az anyaggal; reméljük, a rajongóknak is tetszeni fog, amit alkottunk. Összességében az 'Awakening Inception' egy igencsak sötét lemez. Nincs konkrét koncepció; általánosságban azonban az ember-ellenesség, a mizantrópia a téma. Szó van emellett rémálmokról / éjjeli terrorról, űrről és tudományról, mentális betegségekről is".

Alább a teljes lemez meghallgatható:

Az Æpoch következő kanadai turnéja a brit Bloodshot Dawn társaságában kerül megrendezésre, április 17. és május 1. között. Bővebb infók a bandáról és a koncertekről a Facebook-on érhetők el.

A banda felállása így néz ki:

Greg Carvalho - dobok (Brazen Bull, ex-Ostium Nex, Becomes Astral)
Brett MacIntosh - 5-húros fretless basszusgitár, ének (Brazen Bull)
Kyle Edissi - gitár, vokál (Invicta, Raider)
Taylor Wroblewski - gitár (Brazen Bull)


ÆPOCH - hallgasd végig a kanadai death metalisták debütáló, 'Awakening Inception' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás