Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KOBRA AND THE LOTUS - így készült a 'Prevail II' album (videó - 2. rész)


2018-03-20

A kanadai hard rocker Kobra And The Lotus zenekar tavaly kiadta a 'Prevail' első részét; idén tavasszal pedig érkezik a második epizód!

A 'Prevail II' album pontosan ott folytatódik, ahol a 2017-es 'Prevail I' abbamaradt. Az album második részét a Napalm Records adja ki, 2018. április 27-én.

Az énekesnő, Kobra Paige elmondta az új lemez koncepciója kapcsán: “Emberiség... Az emberi lét egyik legnagyobb küzdelmét éppen annak megtartása jelenti. Előző lemezünk folytatása még mélyebbre merül az emberi psziché sötét tengerébe - azokat a személyes gyötrelmeket és küzdelmeket mutatja be, melyeket magunknak, egymásnak és a Földnek okozunk. Ez az a hely - a Föld -, ahol az emberek feladnak mindent; elveszítik önbizalmukat és hitüket saját képességeikben.  Mindez pedig nagy mértékű kihatással van napi szintű megmozdulásainkra / viselkedésünkre. Saját magunkat bénítjuk; önmagunkban teszünk kárt, de ugyanakkor tudunk önzetlenek lenni; képesek vagyunk a fejlődésre és a pozitív hozzáállásra. Ez az album zárja a ‘Prevail’-sorozatot; és ezzel nyilatkoztatjuk ki a leghangosabban a saját nézeteinket. Minden egyes ember arra vágyik, hogy kiérdemelje az elismerést, a szeretetet és a törődést. Ha a tudatlanség egyszer eltűnik a Föld színéről, akkor majd rájövünk, hogy az összefogás a leghatékonyabb fegyver”.

A 'Prevail II' "garantáltan beteljesíti minden metal-, hard & classic-rock rajongó vágyait. A kanadai négyes ezúttal is a lehető legtöbbet adja magából: mind érzelmi, mind zenei tekintetben egy erős és változatos albumra kell számítani. Nem több ez, mint színtiszta rock-adrenalin"!

01. Losing My Humanity
02. Let Me Love You
03. Ribe
04. My Immortal
05. Human Empire
06. Heartache
07. Velvet Roses
08. Modern Day Hero
09. You’re Insane
10. White Water
11. The Chain (Fleetwood Mac feldolgozás)
12. Let Me Love You (akusztikus) (bónusz track)

Az első dal-premier, a 'Losing My Humanity' lentebb elérhető. Az új szám kapcsán Paige elmondta: "A tudatlanság boldogság. Ez a dal az emberi természetet mutatja be, cinikus szemszögből. Úgy teszünk, mintha mi különbözőek lennénk, de a történelem minden alkalommal bebizonyította, hogy egy barbár, tapintatlan faj vagyunk. A fájdalom és az igazságtalanság korszakaiban mindenki csendben hallgat; pedig a szenvedés mérhetetlenül hangos. Attól leszünk jobb emberek, ha félre állunk és nem teszünk semmit? Nem. Éppen, hogy ezáltal leszünk mi is bűnrészesek. Vehetitek ezeket a szavakat utalásként, vagy szó szerint, én csak azt írom ki magamból, amit gondolok - még akkor is, ha ezáltal tükröt tartok önmagam elé...”.

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban.

Az új single lentebb elérhető gitáros, illetve basszusgitáros playthrough-videó formájában is:

Az album stúdiós munkálatait dokumentáló videó-sorozat első két része itt érhető el:

A Kobra And The Lotus a Texas Hippie Coalition társaságában indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra áprilisban. A körút beosztása a lenti plakáton olvasható:


KOBRA AND THE LOTUS - így készült a 'Prevail II' album (videó - 2. rész)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás