Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új videoklip a KROSIS következő albumáról: 'Battles Are Won Within'


2020-01-08

Az észak-karolinai progresszív deathcore csapat február 7-én, pénteken adja ki új nagylemezét, 'A Memoir of Free Will' címmel, a Unique Leader Records révén.

Az 'A Memoir of Free Will' című album a banda debütáló, 'Solem Vatem' (2018) című lemezének a folytatása. Az új anyag egy "10 számos, ambíciózus, egyedi és ütős hangzású alkotás".

Az 'A Memoir of Free Will' "10 stílus-romboló, a deathcore műfaj határait a végletekig feszegető" kompozíciót tartalmaz. Brandon Scurlark gitáros a következőket nyilatkozta az új anyag kapcsán: "Mindig is arra törekedtünk, hogy távol tartsuk magunkat az általános formuláktól; ezen album esetében pedig az is szándékunk volt, hogy valami igazán szokatlant műveljünk, amivel új perspektívába állítjuk a deathcore műfajt. Művészi szempontból a kemény zenéket általában egy bizonyos kalap ála veszik az emberek, és nem is gondolnak arra, hogy lehet ez a muzsika igazán változatos és különleges is. Na, mi azt mondtuk: “a pokolba ezzel a kalappal!”, és beledobtuk mindenünket az albumba, létrehozván egy igazán unortodox stílusú művet. Ez a lemez nem csak a korábbi kiadványainkhoz képest nagy előrelépés, de egyben remek tükörképe mindannak a sokszínűségnek, amilyennek szerény elképzelésünk szerint a zenének lennie kellene".

Az 'A Memoir of Free Will' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Gone, But Not Forgotten
02. Insanity: A Moniker Of Me
03. To Persist Or Adhere
04. An Elegy For A Man Alive
05. Psychoticlysm
06. Melancholy And Madness
07. Questions Of A Holistic Divine
08. With Virtue, I Am Free
09. Battles Are Won Within
10. A Memoir Of Free Will

A 'To Persist Or Adhere' című szám hivtalos videója lentebb elérhető. A single kapcsán a banda a következőket közölte: "A 'To Persist Or Adhere' egy szimbolikus mérföldkő számunkra; ugyanis ezzel a számmal debütál bandánk hangzásának kiforrott, megújult stílusa, egyben pedig itt üti fel elsőként a fejét az elmúlt évben lezajlott progresszió gyümölcse. A dal a mindennapi élettel kapcsolatos kitartásról és állhatatosságról szól; egyben arról az akaraterőről, ami az előttünk álló akadályok leküzdésére irányul. Bátran kijelenthető, hogy tartalmilag ez a valahavolt legmélyebb, legjelentőségteljesebb számunk - reméljük, sikerül vele valamilyen hatást elérnünk a hallgatókra".

Újabban megjelent a 'Battles Are Won Within' dal szöveges videója, amit így kommentált a banda: "A 'Battles Are Won Within' a mi modernizált tribute-dalunk a ‘90-es évek death metal-pionírjainak és slam-innovátorainak - gondulunk itt a Suffocation, az Internal Bleeding, vagy a Devourment zenekarokra. Egy rendkívül kemény, ütős nótáról van szó, ami zenei tekintetben abnormálisnak számít részünkről, de mégis megtartottuk stílusunk minden jellegzetes elemét. Az volt a célunk, hogy a lehető legintenzívebb legyen ez a dal; különböző erejű dinamikávalsöpörje le a hallgató fejét. Klasszikus brutál-death metalra számíthattok, egy kis modern csavarral. Agresszió, groove-ok, riffek, slam-témák, büntető vokálok - ebben a dalban minden benne van, amit akartok! SLAM!".

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni turnékról a Facebookon olvashatók.


Új videoklip a KROSIS következő albumáról: 'Battles Are Won Within'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás