Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BULLETS AND OCTANE - új videoklip a 'Waking Up Dead albumról: 'When We Were Young'


2018-11-11

Az USA-beli hard rocker Bullets And Octane együttes bemutatta új nagylemeze, a 'Waking Up Dead' legfrissebb klipjét. Az album május 25-én látott napvilágot, a Bad MoFo Records és a brit Cargo Records jóvoltából.

A 'Waking Up Dead' album produceri munkáit, felvételei, keverését és maszterizálását Brent Clawson (Wednesday 13, Hell Or Highwater, The Knives) hangmérnök társaságában végezték, a kaliforniai Garden Grove-ban, a Joy Street Sound stúdióban. Az utólagos hangtechnikai munkákat Travis Pavur (The Used, Anders Osborne) látta el, a Golden Beat Recording stúdió falai között.

A 'Waking Up Dead' dallistája így néz ki:

01. Bad Motherfucker
02. Waking Up Dead
03. When We Were Young
04. Burning At Both Wicks
05. Fires
06. Fuck You Song
07. Murder Me Baby
08. Rolling Stone
09. Hostage
10. Heart Attack

Lentebb elérhető az első single, a 'Bad Motherfucker' hivatalos klipje, valamint megtekinthető a címadó dal kisfilmje, a 'When We Were Young' videója és a hivatalos album-előzetes is.

2018 egy izgalmas és jammel teli év a Bullets And Octane számára; lévén - amellett, hogy az album megjelenését egy nagyszabású bulival koronázták meg a los angelesi Viper Room színpadán - több fesztiválon is felléptek a tavasz és a nyár folyamán, őszre pedig egy teljes értékű headliner turnét szerveztek le, aminek keretében - november 21-én - a budapesti Robot klubban is fellépnek!


A Bullets And Octane felállását a következő tagok alkotják: Gene Louis énekes, Felipe Rodrigo gitáros-vokalista, Zachary Kibbee basszusgitáros-vokalista és Jonny Udell dobos alkotja.


BULLETS AND OCTANE - új videoklip a 'Waking Up Dead albumról: 'When We Were Young'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás