Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken megjelenik az UNFLESH debütáló albuma, a 'Savior' - itt a teljes stream!


2018-05-22

A bostoni blackened death metal banda május 25-én jelenteti meg bemutatkozó albumát, amit erősen ajánlanak az Arsis, a Dissection, a Necrophagist, a Naglfar, az Emperor, az Obscura és a Dimmu Borgir rajongóinak.

Az Unflesh első nagylemeze két évvel a banda első EP-je, a 'Transcendence to Eternal Obscurity' megjelenése után lát napvilágot.

Ryan Beevers énekes-gitáros elmondta: “Ez a zenekar a '90-es évek black metaljának és a modernkori technikás death metal bandáknak a keveréke; de én inkább csak “extrém metal” bandának nevezném magunkat, mivel ez egy széleskörűbb meghatározás. Tehát úgy érzem, hogy amit mi csinálunk, az jóval több szimpla black vagy death metalnál. Amikor az első EP-nk, a 'Transcendence to Eternal Obscurity' megjelent, viszont sokan technikás death metal-ként határozták meg stílusunkat... Az új album azonban egy nagy előrelépés az Unflesh hangzásának tökéletesre csiszolásában, mind zenei, mind dalszövegi tekintetben. A 'Savior' tehát jóval sötétebb és agresszívabb, mint az első EP-nk”.

A tracklista:
01. Savior
02. Bestowal of Decay
03. Final Writhe
04. Erosive Devotees
05. The Eradication Commenced
06. Caliginous
07. Desecration of Light
08. Disintegration God

Az album hivatalos előzetese itt érhető el, a 'Bestowal Of Decay' dal videoklipjével, plusz a teljes album-streammel egytemben:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebook-on olvashatók.


Pénteken megjelenik az UNFLESH debütáló albuma, a 'Savior' - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás