Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INGESTED - hallgasd meg az új, 'Mouth Of The Abyss' című számot!


2019-05-01

A manchesteri brutál-death banda ezentúl a Unique Leader Records szárnyai alatt adja ki albumait. Be is jelentették az új lemezt, ami 'The Call of the Void' címmel jelenik meg június 14-én.

"Új EP-nk nem azért született, hogy mindenféleképpen kiadjunk valamit a kezünkből, és betöltsük a két nagylemez közötti űrt; annál inkább azért, mert érzésünk szerint ezzel tudjuk igazán bemutatni nektek hangzásbeli evolúciónkat, ami fontos mérföldkő lesz a slam műfaj történetében".

"Rettentően büszkék vagyunk aThe Call of the Void‘ című EP-re, mert borzalmasan keményen dolgoztunk ezeken a dalokon, a 2018-as turnék közepette. Egy sötét, riff-központú és atmoszférikus anyagról van szó, ami persze tele van jellegzetes Ingested-elemekkel".

"Hogy megünnepeljük az új kiadványt, visszatérünk Európába egy rövid turné erejéig; mégpedig barátaink, a Within Destruction zenekar társaságában. Szóval nagyon izgatottak vagyunk, hogy ti is hallhatjátok végre a ‘The Call of the Void‘-ot, élőben és lemezen egyaránt!".

Az új EP előrendeléséről bővebb infókat az alábbi lejátszóra kattintva lehet elérni:

Íme az egyik új dal, a 'Mouth Of The Abyss':

A 2006-ban alakult, eleinte Age Of Suffering néven működő Ingested mindeddig három stúdióalbumot és két EP-t adott ki. 2008-ban az angliai székhelyű Siege Of Amida Records-hoz igazoltak; hat évvel később pedig felfigyelt rájuk a Century Media is. Harmadik nagylemezük, a 'The Architect of Extinction' 2015 januárjában jelent meg, meglehetősen nagy kritikai elismerésnek örvendvén.

Az Ingested később már új kiadója, a Unique Leader Records kötelékében vett részt a Summer Slaughter 2016 turnén, melyen többek közt a Cannibal Corpse, a Nile és a Suffocation előzenekaraként járták az Államokat. A körutat követően a csapat megírta, és mostanra felvette legújabb stúdiólemezét, ami 'The Level Above Human' címmel jelent meg, 2018. április 27-én.

Az új album producerei maguk a banda tagjai voltak; a hangmérnöki munkákat pedig Stu McKay (Arcania, Dyscarnate) látta el. A keverés és a maszter Christian Donaldson (Cryptopsy, Beneath The Massacre) nevéhez fűződik. Az előzetes közlemény szerint ez a banda "eddigi legizgalmasabb, egyben legbrutálisabb anyaga". A 'The Level Above Human' "kétségkívül nagy jelentőséggel bír a banda karrierje szempontjából, és a brit death metal színtér tekintetében is. A 2018-as esztendő az Ingested globális dominanciájának éve volt"!

A banda kollektív közleménye így szól: “Három év várakozás után végre elkészültünk új nagylemezünkkel, amit a 'The Level Above Human' címet kapta. Sok banda kliséként használja a "szerintünk ez a legjobb lemezünk" kifejezést, a mi esetünkben kétséget nem tűrően kijelenthető, hogy sosem kreáltunk még ilyen könyörtelen death metal-művet! 45 percnyi feszes, harapós brutál-death anyag, aminek tanúi lehettek!”.

A tracklista:
01. Sovereign
02. Invidious
03. Misery Leech
04. Purveyors of Truth
05. Transcendence of Gods
06. Better Off Dead
07. Last Rites
08. The Crimson Oath
09. Purge The Parasite
10. Obsolescent

Nemrég megjelent az 'Indivious' című szám hivatalos videoklipje; később pedig bemtuatták a 'Purveyors Of Truth' szöveges klipjét. Íme a premierek:

A teljes album-stream itt érhető el:

Néhány nappal a megjelenés után bemutatták a 'Better Off Dead' hivatalos klipjét is:

Az Ingested aktuális turné-beosztása itt érhető el.


INGESTED - hallgasd meg az új, 'Mouth Of The Abyss' című számot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás