Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHINEDOWN - videoklip készült az 'Attention Attention' album címadó dalához


2019-09-23

Az Atlantic Records hatáskörébe tartozó platinalemezes rockbanda aktuális, hatodik stúdióalbuma egy másfél évvel ezelőtt, 2018. május 4-én jelent meg, 'Attention Attention' címmel.

A 14-számos 'Attention Attention' a Shinedown "eddigi legnyersebb, legszemélyesebb kiadványa - egy mentális, érzelmi és fizikai kaland az élet legmélyebb völgyeiből a legmagasabb hegycsúcsok felé". Az album a 'Devil' című single-dallal indul, ami "kiszámíthatatlan ritmusokkal és visító gitár-témákkal csinálja meg az alap-hangulatot". Emellett olyan új szerzemények szerepelnek a lemezen, mint például a "közösségi médiát ekéző, menetelős himnusz", a 'Kill Your Conscience'; a "bátorító szövegekkel és gazdag zongora-játékkal felszerelt" 'Get Up'; a "torzított, energikus" 'The Human Radio', ami "az igazságért való harcra és túlélésre buzdít"; illetve a 'Brilliant' című záró-tétel, aminek révén "a banda levetkőzik minden korábbi félelmet, és teljes erővel tér vissza".

Hogy megtartsák a hangzás személyes hangvételét, most először egy bandatag, Eric Bass basszusgitáros producelte és keverte a teljes albumot. Az 'Attention Attention' ezáltal is "kétségkívül a Shinedown történetének legerősebb, leggazdagabb fejezete; egy autentikus, kimunkált, filmzene-szerű rock-himnusz-kollekció".

A tracklista:
01. The Entrance
02. Devil
03. Black Soul
04. Attention Attention
05. Kill Your Conscience
06. Pyro
07. Monsters
08. Darkside
09. Creatures
10. Evolve
11. Get Up
12. Special
13. The Human Radio
14. Brilliant

Az 'Attention Attention' megrendelhető többféle változatban (deluxe CD, box-szett, limitált LP, stb.). A lemez első single-dala (ami ingyenesen letölthető előrendelés esetén), a 'Devil' alább elérhető hivatalos videoklip formájában, amit a híres Bill Yukich (Beyoncé, Marilyn Manson, Wiz Khalifa) rendezett. Szintén lentebb érhető el a később megjelent 'The Human Radio' single és a nagylemez címadó dalának kisfilmje.

 

2019 júliusában bemutatták a 'Monsters' című szám hivatalos animációs videóját, amit a Toon53 Productions stábja készített. Ez a single-dal jelenleg a Billboard 'Mainstream Rock Songs Chart' listájának első helyén trónol (iimáron két hete), és mindeddig több mint 15 millió stream köthető a címhez.

A Shinedown 2019 őszén rendezi meg az 'Attention Attention' album világkörüli turnéjának következő felvonását. A szeptember 17. és október 19. között lezajló túrán a Papa Roach, az Asking Alexandria és a Savage After Midnight zenekar is részt vesz. A teljes beosztás itt érhető el.


SHINEDOWN - videoklip készült az 'Attention Attention' album címadó dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás