Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Johnny Monaco váltja Michael Grant gitárost az L.A. GUNS-ban


2018-03-26

A legendás hollywoodi glam-metal banda március elején az alábbi közleménnyel jelentkezett:

"Michael Grant bejelentette, hogy március 5.-i hatállyal elhagyja az L.A. Guns-t, annak érdekében, hogy más projektek után nézzen - ebben benne foglaltatik szólóbandája, a Michael Grant & The Assassins. Az L.A. Guns köszön Michael-nek mindent, és a legjobbakat kívánja neki a jövőbeni törekvéseihez".

A banda másik gitárosa, Tracii Guns az Instagramon: "Imádom ezt a fickót! Ha rajtam múlott volna, maradt volna a bandában. Az emberek azonban jönnek és mennek... én nagyon fogom hiányolni őt. Rock on bro!".

Az új gitárost március végére sikerült megtalálni: ő nem más, mint az egykori Enuff Z'Nuff-pengetős, Johnny Monaco. Hivatalos közlemény egyelőre ezzel kapcsolatban nem adtak ki.

 

Mint arról beszámoltunk, az L.A. Guns két vezér-alakja, Tracii Guns és Phil Lewis több mint egy évtized után egyesült újjá, és adta ki a 'The Missing Peace' albumot.

Megújult energiával és lelkedéssel viharkozott a banda Frontiers Rock Festival milánói színpadára tavaly nyáron, hogy bemutassa a 'The Missing Peace' dalait, és előadjon további klasszikus nótákat. Ezt az életreszóló élményt meg is örökítették, hogy 2018. március 23-án kiadják CD-n, DVD-n és Blu-Rayen, valamitn bakeliten és digitális formában. A 'Made in Milan' című koncert-anyag immáron előrendelhető.

A tracklista:
01. No Mercy
02. Electric Gypsy
03. Killing Machine
04. Bow Solo / Over The Edge
05. Sex Action
06. Speed
07. One More Reason
08. Kiss My Love Goodbye
09. Don't Look At Me That Way
10. Malaria
11. Never Enough
12. Jelly Jam
13. The Ballad Of Jayne
14. Rip And Tear

Az L.A. Guns jelenlegi reinkarnációja megállás nélkül turnézik. A tavalyi évben elkezdődött lemezbemutató körút - így a szóban forgó koncertlemez - kiváló bizonyítéka annak, hogy Phil egyedi gitár-témái és Tracii különleges énekhangja továbbra is remek összhangban vannak; mondhatni a banda erősebb, mint valaha. A 'Made in Milan' kötelező kiadvány a régi- és újsulis hard rock rajongók számára!

Íme a koncert-kiadvány hivatalos előzetese, valamint a 'No Mercy' című szám performansz-klipje:


Johnny Monaco váltja Michael Grant gitárost az L.A. GUNS-ban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás