Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Júniusra várható az új YOB album, az 'Our Raw Heart' - hallgasd végig a teljes anyagot!


2018-05-30

A veterán oregoni doom metal-trió nyoolcadik albumát a Relapse Records adja ki, június 8-án.

Az 'Our Raw Heart' producerei maguk a bandatagok, valamint Billy Barnett voltak. A felvételek a Eugene-beli (Oregon) Gung Ho Stúdióban zajlottak; a keverést pedig Heba Kadry (The Mars Volta, Diamanda Galas, Slowdive) végezte. A Decibel Magazin és a Stereogum egyöntetűen 2018 legnagyobb reményű albumai közé sorolják a Yob új anyagát!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy idén végre megoszthatjuk új zenéinket” - nyilatkozta Mike Scheidt énekes-gitáros. “Beleadtuk ebbe az albumba mindenünket. Annak ellenére, hogy 2017 elején még a jövőnk is bizonytalan volt, miután megírtuk és felvettük ezt az albumot, fantasztikusan alakultak a dolgok. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek. Alig várjuk már, hogy ismét útnak indulhassunk, és megünnepelhessünk minden egyes decibelt, valamint koccinthassuk barátainkkal a világ minden táján!”.

Az új album részletei alább:

A tracklista:
01. Ablaze
02. The Screen
03. In Reverie
04. Lung Reach
05. Beauty In Falling Leaves
06. Original Face
07. Our Raw Heart

A 'The Screen' című szám, valamint a lemez címadó dala lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni, különféle normál / limitált formában (itt a teljes albumot meg lehet hallgatni, több mint egy héttel a megjelenés előtt).

Az 'Our Raw Heart' észak-amerikai lemezbemutató turnéja június 14-én veszi kezdetét, Oklahoma City-ben. A körút - melyen a Bell Witch kíséri a főbandát - eljut az Austin Terror Fest-re és a Mutants of the Monster 2018 rendezvényre is.

A YOB aktuális, 'Clearing the Path to Ascend' című nagylemeze 2014 augusztusában jelent meg, a Neurosis zenekar tagjai által működtetett Neurot Recordings jóvoltából. Az 1996-ban alakult triónak ez a hetedik sorlemeze.


Júniusra várható az új YOB album, az 'Our Raw Heart' - hallgasd végig a teljes anyagot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás