Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Ronnie Romero énekes visszatért a LORDS OF BLACK zenekarba - itt egy Rainbow- és egy Journey-feldolgozás!


2020-05-15

A Lords Of Black zenekar egyúttal el is árulta: új nagylemezük 'Alchemy of Souls - Part I' címmel jelenik meg.

Tony Hernando, a Lords Of Black gitárosa az alábbi közleménnyel jelentkezett: "Nos... igen, sokan eltaláltátok; igaz a hír! RONNIE ROMERO VISSZATÉRT!! Remélem, Ti is épp annyira boldogok és izgatottak vagytok, mint én magam, hogy kezdetét veheti a Lords Of Black karrierjének új fejezete! Új albumunk, az 'Alchemy of Souls - Pt. I' garantáltan letaglóz majd minden rajongót; mi pedig alig várjuk már, hogy újra élőben játszhassunk Nektek. De addig is fogadjátok ismét örömmel köreinkben Ronnie-t! Köszönet mindenkinek a véget nem érő támogatásért!".

A Lords Of Black első körben - 2014 és 2018 között - három nagylemezt rögzített Ronnie Romero-val, aki 2016 óta énekel a Ritchie Blackmore-féle Rainbow zenekarban. 2019 és 2020 között Diego Valdez (ex-Helker, Dream Child) volt a L.O.B. frontembere.

Hamarosan bejelentik a Lords Of Black új albumát... de addig is - Romero visszatérésének apropójából - lentebb elérhető a banda 'Forevermore' című számának hivatalos, akusztikus "karantén-videója", amiben Ronnie és Hernando szerepel:

A Lords Of Black Ronnie James Dio halálának tizedik évfordulóján bemutatott egy exkluzív Rainbow-feldolgozást. A 'Rainbow Eyes' felvétele - amit szintén Romero és Hernando rögzített - itt érhető el:

Hasonló formában jelent meg a Journey 'Faithfully' című számának akusztikus feldolgozása is.

Az előző albumok sikereit figyelembe véve, illetve annak fényében, hogy a Lords Of Black énekese a Rainbow jelenlegi frontembere, Ronnie Romero, a banda hatalmas elvárások elé állította magát már 2018-ban is. A kérdés ekkor az volt: vajon sikerül-e felülmúlni az első két L.O.B.-albumot?

Az 'Icons of the New Days' album adta meg végül az egyértelmű választ: igen! Sőt... A Lords Of Black ezúttal is kiemelkedően remek dal-kollekciót alkotott meg, a tradícionális heavy metal és a progresszív metal stílusán belül mozogva. A banda legutóbbi albumának kiváló hangzása nem mellesleg tökéletesen visszaadja a bandatagok egyéni és kollektív tehetségét. Tony Hernando gitáros, Andy C. dobos, Dani Criado basszer és Ronnie Romero énekes kétségkívül az egyik legerősebb tényezővé emelte bandáját a nemzetközi modern metal-színtéren.

Az olyan dalok, mint az album-nyitó 'World Gone Mad', vagy a 'Not In A Place Like This' és a címadó szinte mérhetetlenül magasra teszik a lécet - remek alapjai az év potenciális metal-albumának.  A 'Forevermore' és a 'The Way I’ll Remember' továbbá szimplán lenyűgözően erőteljesek; míg a 'When A Hero Takes A Fall' és a 'Wait No Prayers For The Dying' garantáltan ökölrázásra késztetik a hallgatót. Ahogy az már hagyománnyá vált a bandában, két epikus dal erre a lemezre is felkerült: az egyik a 'King’s Reborn', a másik pedig az 'All I Have Left' - ez utóbbi a valahavolt leghosszabb Lords Of Black-szám.

Az album producere ezúttal is Tony Hernando és a Masterplan / Helloween gitáros Roland Grapow volt (utóbbi elátta a keverést és a masztert is); így az is garantált, hogy hangzás tekintetében is az 'Icons of the New Days' az év egyik legkiemelkedőbb keményzenei albuma.

Végül, de nem utolsó sorban: a lemezborítót a híres brazil művész, Felipe Machado készítette. Íme a mű:

A tracklista:
01. World Gone Mad
I - History Of Gods
II - The Slaughter Of Innocence
III - World Gone Mad
02. Icons Of The New Days
03. Not In A Place Like This
04. When A Hero Takes A Fall
05. Forevermore
06. The Way I’ll Remember
07. Fallin’
08. King’s Reborn
09. Long Way To Go
10. The Edge Of Darkness
11. Wait No Prayers For The Dying
12. All I Have Left

Az 'Icons of the New Days' megjelent kibővített, dupla lemezes változatban is. A bónusz lemez néhány klasszikus dal feldolgozását és két extra nótát tartalmaz:

01. Innuendo (Queen)
02. Only (Anthrax)
03. Tears Of The Dragon (Bruce Dickinson)
04. Edge Of The Blade (Journey)
05. The Maker And The Storm (bónusz track)
06. When Nothing Was Wrong (bónusz track)

Az album címadó dalának hivatalos videoklipje, valamint a 'World Gone Mad' kisfilmje alább megtekinthető, ízelítőképpen a rendeléshez:


Ronnie Romero énekes visszatért a LORDS OF BLACK zenekarba - itt egy Rainbow- és egy Journey-feldolgozás!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás