Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier a GRAND DESIGN frissen megjelent 'Viva La Paradise' albumáról: 'Aim 4 The Heart'


2018-04-21

A svéd hard rockerek bejelentették, hogy negyedik stúdiólemezük április 20-án jelent meg, 'Viva La Paradise' címmel, a GMR Music jóvoltából.

A Grand Design új albumát a világ minden táján a GMR Music kiadó gondozza - kivétel ez alól Japán, ahol már április 11-én napvilágot látott a lemez, a Rubicon Music kiadó révén.

Nagy figyelmet kapott a dallamos rockzene rajongói körében a Grand Design 2009-es 'Time Elevation' című albuma; szintúgy a 2011-es 'Idolizer', mivel sokan a következő Def Leppard-ot vélték felfedezni a svéd ötösfogatban. Tagadhatatlan, hogy Joe Elliot és bandája a Grand Design minden apró megnyilvánulásában visszaköszön, de a svéd banda legújabb, 'Viva La Paradise' című lemeze sokkal több egy szimpla 'Pyromania'-koppintástól. Ez a lemez kevésbé a Def Leppard fénykorát; annál inkább az egész '80-as évekbeli "haj-metal" időszakot eleveníti fel (felejthetetlen refrénekkel és erőteljes vokál-témákkal együtt), modern produkciós munkával és üde riffekkel megspékelve. Kiemelendő a Grand Design énekes-producere, Pelle Saether performansza, ugyanis tisztán és érthetően énekli a szövegeket, és rendkívül dallamos formában adja elő a nótákat - a produceri munka pedig egyszerűen tökéletes.

A tracklista:
01. Face It
02. Rawk N Roll Hysteria
03. Viva La Paradise
04. Don't Ice Me Out
05. Aim For The Heart
06. I Would Be The Wind
07. Love Shouldn't Hurt
08. Straight From The Heart
09. Too Late To Fall In Love
10. U Can't Fool Love
11. Fight Fire With Fire (Kansas feldolgozás) [japán bónusz track]

Az új album megrendelhető többek közt exkluzív dedikált CD-n és digitálisan is. Íme az első ízelítő, a 'Face it' című nyitó-dal hivatalos videoklipje:

Alább elérhető az 'Aim 4 The Heart' kisfilmje és a hivatalos album-előzetes is:


Klip-premier a GRAND DESIGN frissen megjelent 'Viva La Paradise' albumáról: 'Aim 4 The Heart'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás