Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DEAD END FINLAND - új dal és videoklip a finn melo-death bandától


2018-06-13

A több mint egy évtizede fennálló, finn melodic death metalista zenekar 2019-re ígéri negyedik stúdióalbumát.

A Dead End Finland 'Lifelong Tragedy' címmel osztotta meg következő stúdióalbuma első single-dalát. Az új, egyelőre cím nélküli nagylemez várhatóan 2019 legelején lát napvilágot, az Inverse Records jóvoltából.

Negyedik albumunk zenei tekintetben a legváltozatosabb, amit valaha is alkottunk. Az első single a lemez epikusabb, lassabb és lágyab hangvételű oldalára reflektál” - közölte a csapat.

A 'Lifelong Tragedy' megvásárolható digitális formában, az ismert online zeneszolgáltatók (Spotify, iTunes, Deezer, Google Play,. stb.). Íme a dal hivatalos videoklipje, amit Janne Pappila és a Dead End Finland tagjai rendeztek és produceltek:

Júniusban a banda közzétette a soron következő album második single-dalát, a 'Closer To Extinction'-t, amihez a következőket fűzték: "Míg előző single-dalunk, a 'Lifelong Tragedy' a banda grandiózusabb, lágyabb oldalát fedte fel, addig az új dal a keményebb, sokszínűbb oldalunkat prezentálja".

A Dead End Finland 2016 novemberében adta ki legutóbbi, harmadik nagylemezét, a 'Slaves to the Greed'-et. A Mikko Virtanen énekes vezette banda aktuális albuma - ahogy az Inverse Records közleményében is olvasható - "minden egyes hallgatás után képes valami újat nyújtani. A dalokban nincsenek rejtett üzenetek, de ha megfelelően magas hangerőn hallgatjuk, súlyosabban és erőteljesebben szól, mint egy Jumbo-jet. Nem is beszélve a félelmetesen fülbemászó dallamokról".


DEAD END FINLAND - új dal és videoklip a finn melo-death bandától
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás