Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEAD END FINLAND - új dal és videoklip a finn melo-death bandától


2019-10-31

A több mint egy évtizede fennálló, finn melodic death metalista zenekar 2020 januárjára ígéri negyedik stúdióalbumát.

A Dead End Finland következő albuma 'Inter Vivos' címmel jelenik meg, 201. január 24-én, az Inverse Records jóvoltából. Az új albumon a "melodic metal műfaj minden oldalát" bemutatja a banda.

Az album előrendelés infói itt érhetők el.

01. Deathbed
02. Closer to Extinction
03. Lifelong Tragedy
04. Tightrope
05. Dark Horizon
06. Dead Calm
07. War Forevermore
08. My Pain
09. Born Hollow
10. In Memoriam

Az új single-dal, a 'Deathbed' lentebb meghallgatható:

A banda 'Lifelong Tragedy' címmel osztotta meg következő stúdióalbuma első single-dalát.

Negyedik albumunk zenei tekintetben a legváltozatosabb, amit valaha is alkottunk. Az első single a lemez epikusabb, lassabb és lágyab hangvételű oldalára reflektál” - közölte a csapat.

A 'Lifelong Tragedy' megvásárolható digitális formában, az ismert online zeneszolgáltatók (Spotify, iTunes, Deezer, Google Play,. stb.). Íme a dal hivatalos videoklipje, amit Janne Pappila és a Dead End Finland tagjai rendeztek és produceltek:

Júniusban tette közzé a banda a soron következő album második single-dalát, a 'Closer To Extinction'-t, amihez a következőket fűzték: "Míg előző single-dalunk, a 'Lifelong Tragedy' a banda grandiózusabb, lágyabb oldalát fedte fel, addig az új dal a keményebb, sokszínűbb oldalunkat prezentálja".

A Dead End Finland 2016 novemberében adta ki legutóbbi, harmadik nagylemezét, a 'Slaves to the Greed'-et. A Mikko Virtanen énekes vezette banda aktuális albuma - ahogy az Inverse Records közleményében is olvasható - "minden egyes hallgatás után képes valami újat nyújtani. A dalokban nincsenek rejtett üzenetek, de ha megfelelően magas hangerőn hallgatjuk, súlyosabban és erőteljesebben szól, mint egy Jumbo-jet. Nem is beszélve a félelmetesen fülbemászó dallamokról".


DEAD END FINLAND - új dal és videoklip a finn melo-death bandától
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás