Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

XOTH - új dalt mutatott be a Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne egyes tagjai alkotta "space-shred" banda


2019-09-11

A Seattle-i Xoth együttes második nagylemeze 'Interdimensional Invocations' címmel jelenik meg október 18-án.

A Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne ex-tagjai alkotta Xoth "technikás space-thrash" zenében utazik. Elsőszámú hatásaik közt emlegetik a Bal-Sagoth, a Vektor, az Absu és az Obscura zenekarokat.

A banda második nagylemeze 'Interdimensional Invocations' címmel lát napvilágot, 2018. október 18-án. A Joe Cincotta (Obituary, Suffocation) által kevert hanganyag - ami összességében a banda negyedik kiadványa - egy "kiforrott, túlvilági hangzású, komplex témákkal, meglepő váltásokkal és dallamos kompozíciókkal teli metal-album".

A tracklista:
01. Casting The Sigil
02. Mountain Machines
02. Back To The Jungle
03. Unseen Abductor
04. Haruspex
05. Plague Revival 20XX
06. The Ghost Hand Of God
07. Melted Face Of The Soul

Íme a vadonatúj dal, a 'Casting The Sigil':

A csapat 2018. március 9-én adta ki előző felvételét, a 'Plague Revival' single-dalt, ami 2016-os debütáló albumuk, az 'Invasion of the Tantacube' folytatása. Az új szám - amit Ben Bennett frontember kevert és maszterizált - meghallgatható és megvásárolható digitálisan, az alábbi lejátszó révén:

A Xoth bemutatkozó albuma, az 'Invasion of the Tentacube' "a brutális dob-témák, a dupla shred-gitárszólók, a slap-bass, a fogós dallamok és az elborult kozmikus mesék perfekt elegye. Habár a banda tagjainak zenei háttere és egyéni stílusa nagyban eltér egymástól, a Xoth zenekaron belül mégis egy eklektikus egészet alkot kollektív megnyilvánulásuk. A Xoth persze nem csak a komplex zenei kompozíciók és a technikás megoldások kedvelőinek lesz ínyére, a jóöreg heavy metal muzsika rajongóinak, és a szimplán headbangelni vágyóknak is tökéletes hallgatnivalót biztosít. Itt születik meg a szemünk és fülünk előtt egy új műfaj, a Seattle Space Shred"!

Az 'Invasion Of The Tentacube' 2016. november 10-én került forgalomba, CD-n és digitálisan, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Tentacles Of Terror
02. Antediluvian Annihilation
03. Terramorphosis
04. Transcending The Energy Harvest
05. Invasion Of The Tentacube
06. Digital Mausoleum
07. Ancient Sentient Ooze
08. Universal Death
09. Consciousness Void

A Xoth felállását a következő zenészek alkotják: Tyler Splurgis gitáros-énekes, Woody Adler gitáros-vokalista, Ben Bennett basszusgitáros-vokalista és Jeremy Salvo dobos.


XOTH - új dalt mutatott be a Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne egyes tagjai alkotta
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás