Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes Alcatrazz-album előadásával indul turnéra a GRAHAM BONNET BAND


2018-03-13

A Rainbow, az Alcatrazz, az Impellitteri és az MSG együttesekben is megfordult veterán hard rock-énekes, Graham Bonnet és nemrégiben alakult szólóbandája egy régi klasszikust elevenít fel.

Az 1983-ban alakult Alcatrazz együttesben a kezdetekkor olyan manapság világsztárként emlegetett zenészek is megfordultak, mint Yngwie J. Malmsteen, Steve Vai vagy a 2013 márciusban elhunty (egykori Iron Maiden dobos) Clive Burr. A Graham Bonnet énekes (Rainbow, Impellitteri, MSG) által vezetett banda a '80-as években három nagysikerű stúdiólemezt és egy koncertalbumot adott ki - ezek egyike az 1983-as 'No Parole from Rock 'n' Roll', amit idén - 35 évvel később - újra felelevenítenek.

Bonnet jelenlegi bandája, a Graham Bonnet Band - aminek tagja többek közt Joey Tafolla (Jag Panzer, Leatherwolf) is - 2018 szeptemberének végén indul észak-amerikai turnéra, melynek során teljes egészében előadják a klasszikus 'No Parole from Rock 'n' Roll' albumot (kibővítve a szettet néhány későbbi dallal, eredeti GBB-nótával). A turné eddig bejelentett dátumai és állomásai az alábbi plakáton olvashatók:

Graham Bonnet az alább látható videóban jelenti be a szóban forgó turnét:

 

A Graham Bonnet Band turnézással töltötte az elmúlt két és fél évet; eközben pedig megjelent nagysikerű dupla-albumuk, a 'The Book' (amiről bővebben itt írtunk). Mindezen tapasztalat - amihez hozzájön a legendás énekes karrierjének további négy évtizede - és felgyülemlett energia köszönt például vissza a banda Frontiers Rock Fesztiválos fellépésén is, amiről hivatalos koncertfilm készült.

Graham Bonnet egyébként 2006-ban élesztette újjá az Alcatrazz zenekart, egy teljesen új felállással. A Howie Simon gitárossal, Tim Luce basszusgitárossal és Glenn Sobel dobossal működött banda 2007-ben lebonyolított egy japán reunion-turnét, melynek során a legendás Joe Lynn Turner is csatlakozott hozzájuk.


Teljes Alcatrazz-album előadásával indul turnéra a GRAHAM BONNET BAND
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás