Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'House Of Doom' - online videójátékkal és annak betétdalával lepte meg rajongóit a CANDLEMASS


2018-03-13

A kultikus svéd doom metal banda egy House Of Doom nevű internetes játékot indított.

"Leif és Mats, a Candlemass zenekar két tagja szeretettel üdvözöl titeket a Végzet Házában. Itt minden ajtó mögött a végzet vár rátok... és persze metal. Játszatok és iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy ti lehessetek az elsők, akik beléphettek minden szobába!".

"Ezúton hivatalosan is meghívunk titeket erre a játékra, egyben bemutatjuk a Candlemass új soundtrack-jét is. Ahhoz, hogy megtapasztaljátok a House Of Doom minden aspektusát, először is arra kérünk, válasszatok egy Végzet-partnert".

A House Of Doom egy különleges játék, melynek zenéjét Leif Edling írta, és az ő legendás bandája, a Candlemass adja elő. A zenekar tagjai részt vettek a játék fejlesztésében is; ami azt jelenti, hogy a House Of Doom-ban hallható zene és dalszövegek szükségeltetnek az újabb szintek eléréséhez; a "Végzet kapuinak" kinyitásához. Valódi hangszereken előadott, epikus doom metal-riffek és ehhez méltó grafikák egyesülnek ebben a klasszikus online videójátékban, ami egy eddig soha nem tapasztalt játék-élményt nyújt mindenkinek.

Próbáld ki a House Of Doom-ot, és add át magad a Végzetnek: houseofdoom.com


'House Of Doom' - online videójátékkal és annak betétdalával lepte meg rajongóit a CANDLEMASS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás