Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Savagery': új albumot jelentett be a SKINLESS - itt a 'Line Of Dissent' című dal!


2018-04-09

A new yorki death metal veteránok hatodik stúdió-anyaga, a 'Savagery' május 11-én lát napvilágot.

A Skinless Tom Case hangmérnökkel vette fel az új albumot, a new yorki Doomsday Bunker Stúdióban. Az utó-munkálatokat Dave Otero (Primitive Man, Cattle Decapitation, Cephalic Carnage) végezte el, a Colorado-beli Flatline Audio Stúdióban.

A 'Savagery' "tíz rohadó atmoszférájú, aurális mocskot" tartalmaz, 37 percben, tele "titán slam-témákkal, durva groove-okkal, kegyetlen riffekkel és vér-éhes, bestiális hörgésekkel". A 'Savagery' "a Skinless 25 éves terror-hadjáratának legújabb csúcspontja".

A 'Savagery' május 11-én jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából (CD / LP / digitális), az alább látható, Jesse Levitt tetováló-művész által készített borítóval. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Savagery
02. Siege Engine
03. Skull Session
04. Reversal Of Fortune
05. Exacting Revenge
06. Medieval
07. Line Of Dissent
08. Cruel Blades Of The Guillotine
09. The Hordes
10. High Rate Extinction (bónusz track)

Íme a címadó dal, valamint a 'Line Of Dissent' szám premiere:

A Skinless 1992-ben alakult a new yorki Albany-ban. A 25 éves fennállás során 5 nagylemezük és számos EP-jük jelent meg. A 2011-es feloszlás után, 2013-ban ismét a klasszikus felállás jött össze, Sherwood Webber énekes, Noah Carpenter gitáros, Joe Keyser basszusgitáros és Bob Beaulac dobos részvételével. A banda 2015 júniusában (8 év kihagyás után) adta ki legutóbbi stúdiólemezét, az 'Only the Ruthless Remain'-t - erről bővebben itt írtunk.


'Savagery': új albumot jelentett be a SKINLESS - itt a 'Line Of Dissent' című dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás