Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Áprilisban új kislemezzel tér vissza a CARPATHIAN FOREST


2018-03-14

A legendás norvég black metal banda tavaly nyáron ismét stúdióba vonult, hogy felvegye 2006-os albuma, a 'Fuck You All!!!! Caput tuum in ano est' folytatását.

A Carpathian Forest tehát több mint egy évtized után tér vissza új lemezzel, amit egy EP, 'Likeim' címen. A mini-album - amire a címadó dal mellett felkerült egy Turbonegro-feldolgozás is ('All My Friends Are Dead') - április 13-án lát napvilágot.

Mint kiderült, a Carpathian Forest jelenleg további új dalok demózásával van elfoglalva; emellett pedig folyamatosak a próbák, mivel néhány exkluzív fellépés is tervben van.

Annyit biztosan lehet tudni a jövőbeni terveket illetően, hogy a visszatérő Carpathian Forest nagylemez - ami a 2006-os 'Fuck You All!!!! Caput tuum in ano est' folytatása - 'Likskue - Dødens Arkitekur' címmel kerül rögzítésre, és várhatóan 2018 második felében jeleik meg.

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Áprilisban új kislemezzel tér vissza a CARPATHIAN FOREST
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás