Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a BLOODBOUND új dala, a 'Slayer Of Kings'!


2019-02-03

A svéd heavy / power metal banda nemrég szerződést hosszabbított a német AFM Records kiadóval, most pedig bejelentették következő nagylemezüket.

A Bloodbound az elmúlt évtizedben komoly nemzetközi rajongótáborra tett szerte. A sikerek már a 2006-os debüt-albummal, a 'Nosferatu'-val kezdetüket vették, de miután a banda 2011-ben leszerződött a német AFM Records-szal, megállíthatatlanná a hírnév felé száguldás. A Bloodbound és az AFM ennek okán nemrég meghosszabbította a szerződést, amiben benne foglaltatik a klasszikussá vált 'Book of the Dead' (2007) és 'Unholy Cross' (2011) albumok újonnani kiadása - méghozzá bakelitlemezen -, valamint egy vadonatúj sorlemez, a 'Rise of the Dragon Empire' piacra dobása.

A Bloodbound két évvel azután tér vissza új nagylemezzel, hogy megjelent első Németországban toplistás stúdióalbumuk, a 'War of Dragons', amelynek promóciójával több teltházas európai turnét is lebonyolítottak.

A 'Rise of the Dragon Empire' - ahogy azt a Bloodbound-tól megszokhattuk - tele van jobbnál jobb, epikusnál epikusabb power metal-himnuszokkal. A banda ezúttal továbbfejlesztette sajátos formuláját, és előállt karrierje eddigi legkiválóbb alkotásával. A 'Rise of the Dragon Empire' - amellett, hogy garantáltan lenyűgöz majd minden Bloodbound-rajongók - egyaránt lesz új kedvence az elkötelezett Sabaton-, Powerwolf- és Nightwish-fanoknak!

A tracklista:
01.
Rise Of The Dragon Empire
02. Slayer Of Kings
03. Skyriders And Stormbringers
04. Magical Eye
05. Blackwater Bay
06. Giants Of Heaven
07. The Warlock’s Trail
08. A Blessing In Sorcery
09. Breaking The Beast
10. Balerion
11. Reign Of Fire

Az új, március 20-án megjelenő album első nyilvános dala, a 'Slayer Of Kings' alább meghallgatható.

A 'Rise of the Dragon Empire' nem mellesleg megjelenik exkluzív, koncert DVD-vel kiegészített digipakban. Az előrendelésről és a különféle változatokról bővebb infókat itt lehet találni.

Ahogy azt fentebb írtuk, LP-n most először látott napvilágot a fentebb említett, két korábbi album: az újrakiadás 2018. március 30-án volt esedékes - 300-300 példányban (az 'Unholy Cross' sárga színben, a 'Book of the Dead' pedig átlátszó, dupla bakeliten).

És ez még nem minden, a banda aktuális, toplistákat meghódító stúdióalbuma, a 2017-es 'War Of Dragons' szintén megjelent bakeliten (lévén az eredetileg legyártott példányok mindegyike elkelt), vörös és sárga színekben, 300 példányszámra limitálva!

Fredrik Bergh, a banda billentyűse / dalszerzője elmondta: "Nagyon örülünk, hogy az AFM Records meghosszabbította szerződésünket. Érzésünk szerint számunkra ez a tökéletes kiadó! Az AFM hozzánk hasonlóan lelkesen rajong a zenéért; és ami a legfontosabb, hogy minden partnerének megadja a kellő művészi szabadságot. Eltérően más kiadóktól, ők minden tekintetben hagynak minket érvényesülni; nem akarják megváltoztatni a részünkről bevált formulát. Mint banda, folyamatosan fejlődünk - ezt bizonyítja többek közt a tavalyi évben kiadott 'War of Dragons' toplistás sikere Németországban, Svájcban és Svédországban. Nagyon várjuk már, hogy újabb  szintre emelhessük a Bloodbound karrierjét, az AFM Records partnereként!".


Itt a BLOODBOUND új dala, a 'Slayer Of Kings'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás