Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MAJESTY - júniusra várható az új lemez; itt az első single előzetese!


2019-04-17

A néhány évvel ezelőtt újra összeállt német power metal csapat friss hírekkel jelentkezett.

A Majesty immáron 20. éve keményen dolgozik, turnézik, szinte megállás nélkül. Fennállásuk során olyan legendákkal járták a világot, mint a Rage, a Grave Digger és az U.D.O.. Aki ún. "true heavy metal" zenét keres Németországban, annak egy igazi kincs a Majesty zenekar.

A Tarek "MS" ("Metal Son") Maghary énekes által alapított Majesty három kultikussá vált demó-kiadvánnyal indította pályafutását; első nagylemezének megjelenése és első fesztivál-fellépése 2002-ben volt esedékes. A debütáló, 'Sword & Sorcery' című album a mai napig kötelező műnek számít "true metaller" körökben. Néhány tovább stúdióalbum, turné, fesztivál-fellépés következett - ezidő alatt pedig az Európa egyik legkelendőbb metalbanádjává nőtte ki magát a Majesty.

A 2017-es évben a banda egészen a 16. helyen jutott az elsőszámú német toplistán, az aktuális, 'Rebels' című albummal. Ezt a nagy sikert meglovagolva, most egy újabb fejezetet nyitott a zenekar: szerződést kötöttek a Napalm Records kiadóval.

Tarek "MS" Maghary az alábbi közleménnyel jelentkezett: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk megfelelő partnerünket a Napalm Records csapatának személyében; lévén ők azok, akik teljes mértékig osztják a mi szenvedélyünket és elkötelezettségünket a heavy metal iránt. Annyit már előzetesképpen megígérhetek, hogy 2019-ben egy vadonatúj albummal vágunk vissza, elsöpörvén mindenkit az utunkból! De egyelőre inkább csak annyit mondanék, hogy ebben az évben befejezzük a 'Rebels' album turnéját, ahova nagy szeretettel meghívunk titeket is. Kedves barátaink, az úton találkozunk!".

Mint most kiderült, az új Majesty album 2019. június 18-án jelenik meg. Hamarosan bejelentik az új anyagot, de addig is alább elérhető az első single-dal / videoklip előzetese:

A Majesty jelenlegi felállása így néz ki:

Tarek "MS" Maghary - ének
Emanuel Knorr - szóló- és ritmusgitár
Robin Hadamovsky - gitár
Arthur Gauglitz - basszusgitár
Jan Raddatz - dobok

A banda egyúttal bemutatott egy vadonatúj animációs klipet, ami aktuális albuma, a 'Rebels' 'Final War' című számához készült. A premier lentebb érhető el.

A Majesty aktuális turné-beosztása a www.majesty-metal.de oldalon érhető el.


MAJESTY - júniusra várható az új lemez; itt az első single előzetese!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás