Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Rock 'N' Roll Disease' címmel adja ki új albumát a WARRIOR SOUL


2019-02-05

Kory Clarke és bandája, a Warrior Soul egyúttal bejelentette 2019-es európai turnéjának első felvonását.

A Warrior Soul vadonatúj, 'Rock 'N' Roll Disease' című albuma május folyamán jelenik meg, mint a 2017-es 'Back on the Lash' folytatása.

A 'Rock 'N' Roll Disease' - a banda közleménye szerint - egy valódi "rock-vihar". Elmondásuk alapján: "A 'Lash...' albumhoz hasonló hozzáállással vágtunk bele a munkálatokba - innen-onnan szemezgettünk a korábban fennmaradt témákból. A 'Back on the Lash' egy nyers és laza anyag volt; épp úgy, ahogy az új lemez is... most viszont a csúcsra járatjuk a dolgokat!" - mondta Kory Clarke frontember.

Az új lemez első két single-dala, az 'Over The Top' és az 'Off My Face' hamarosan megjelenik; néhány héten belül pedig közzéteszik az album további részleteit...

A 'Rock 'N' Roll Disease' album promóciójával február végén indul spanyol turnéra a banda. A hivatalos plakát alább látható:

A Warrior Soul 2017-ben egy "magasfeszültségű, maximum hangerőt igénylő" új albummal állt elő. A 'Back on the Lash' egy "erős rocker kinyilatkoztatási szándék Kory és a Warrior Soul részéről". Kory Clarke (aki a Metallicás Lars Ulrich szerint egyértelműen a "Bon Scott / Axl Rose / Micheal Monroe-tengelyen" emlegethető) az egyik utolsó valódi, élő rock 'n’ roll frontemberek egyike, és mióta megjelent a klasszikus 'Last Decade Dead Century' (1990) album, megállás nélkül úszik a középszerűség és a biztonságos lázadás árjával szemben. Legutóbbi szólóalbuma 'Payback’s a Bitch' címmel jelent meg, és a legendás Rolling Stone magazin szerint is az év egyik legjobb lemeze volt. Az által képviselt, politikától irtózó, tökös rock 'n' roll-attitűd 2017 végén egy vadonatúj stúdiólemezen mutatkozott meg, ezúttal a Warrior Soul neve alatt. A tavalyi évben biztosan nem hallottál ennél erőteljesebb és autentikusabb albumot. A 'Back on the Lash' épp oly agresszív, hitvány és leszarom-stílusú, amennyire ennek a világnak szüksége van!

 


'Rock 'N' Roll Disease' címmel adja ki új albumát a WARRIOR SOUL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás