Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette 'Sewerborn' című albumát az AHTME - itt az új videoklip, a 'Subhuman Remains'!


2018-05-29

A korábban The Roman Holiday-ként ismert, kansasi technikás death metal banda a Unique Leader kiadó jóvoltából jelenteti meg új, 'Sewerborn' című albumát.

A 2005-ben alakult Athme alapvetően egy technikás death metal banda, ami "sebészi pontosságú gitár-riffekkel, pusztító groove-okkal, erőszakos vokállal és acélos ritmus-szekcióval" operál. A banda egy 3 éves szünet után tért vissza 2016-ban; méghozzá egy új lemezszerződéssel (Unique Leader Records) és egy új albummal (pontosabban a 'The Demonization' album újrakiadásával).

Az első hivatalos Athme-album mellett tehát a Unique Leader újra kiadta a The Roman Holiday bemutatkozó, 2013-as, független gondozású, 'The Demonization' című lemezét is. Ez ezt megelőzően sosem került hivatalos forgalomba, pedig az online közösség és az underground média igencsak pozitív kritikákkal illette. Az akkoriban The Roman Holiday-ként futó zenekar eredetileg 2009-ben rögzítette ez az albumot, Navene Koperweis (Animosity, Animals As Leaders, Entheos) producer közreműködésében - hasonlóan az új anyaghoz.

A 'The Demonization' újrakiadása 2016 februárjában volt esedékes; míg az első teljes értékű Athme album - aminek keverését és maszterizálását Zack Ohren (Immolation, Carnifex) végezte, borítóját pedig Tony Kohl tervezte - 2018. június elsején jelenik meg, 'Sewerborn' címmel.

A 'Sewerborn' 47 percnyi, nyers gitár-témákkal, csonttörtő ritmusokkal, beteges brutalitással és horrorisztikus atomszférával felszerelt zenét tartalmaz. Íme a lemezborító és a dallista:

01. Lord Of Shit
02. Subservient
03. Dig
04. Sea Of Sand
05. Summoning Shiba (feat. Malcom Pugh)
06. The Stench Of Farooq
07. 9_2_5
08. To Exist
09. Contort And Control
10. Possession Obsession
11. Subhuman Remains

Az első két előzetes, a 'Subservient' és a 'Subhuman Remains' című szám hivatalos videója itt érhető el (csak erős idegzetűeknek ajánlott):


Bejelentette 'Sewerborn' című albumát az AHTME - itt az új videoklip, a 'Subhuman Remains'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás