Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Egy hét múlva megjelenik a svéd HEXED zenekar debüt-albuma - itt a friss klip, az 'Obedience'!


2018-03-21

A svéd metalbanda debütáló nagylemeze, a 'Netherworld' március 30-án lát napvilágot, a ViciSolum Productions jóvoltából.

A Hexed zenekart Tina Gunnarsson énekesnő vezeti. Zenéjükben "feszes, lüktető ritmusok, dallamos gitár-témák, és helyenként progresszív, de alapjában véve fülbemászó refrének és erőteljes női vokálok" keverednek.

A Hexed március 30-án megjelenő debütáló albuma, a 'Netherworld' a banda tagjai és egy Diztord nevezetű hangmérnök producelésében került rögzítésre, 2017 és 2018 folyamán. A hangtechnikai utómunkálatokat Jouni Niemi végezte el, a Big Jambo Stúdióban. A lemezborító Mattias Norén (Kamelot, Epica, Sabaton, Evergrey / Progart Media) műve.

A tracklista:
01. Obedience
02. Roots
03. Forsaken
04. Oceans
05. Exhaling Life (feat. Thomas Vikström)
06. Netherworld
07. Lightyears
08. Stars
09. Illuminate
10. Remake My Soul (feat. Ronny Hemlin)

Szintén Mattias Norén szerkesztette a banda legfrissebb szöveges videoklipjét, ami az 'Obedience' című számhoz készült. Íme a premier:

A Hexed felállását Tina Gunnarsson énekesnő, Daniel Håkansson basszusgitáros, Stellan Gunnarsson gitáros-billentyűs-vokalista és Teddy Möller dobos alkotja.


Egy hét múlva megjelenik a svéd HEXED zenekar debüt-albuma - itt a friss klip, az 'Obedience'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás