Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEIQUISITOR - áprilisban megjelenik a dán death metal-veteránokból álló banda második albuma


2018-03-21

'Downfall of the Apostates' címmel jelenik meg a dán Deiquisitor legújabb túlvilági brutalitása.

A dán death metal-színtér egyes veteránjai alkotta Deiquisitor kilenc számot rögzített a 'Downfall of the Apostates' albumra. A munkálatok a koppenhágai Ballade Stúdióban zajlottak; a maszterizálást Dan Lowndes végezte el, a Resonance Sound Stúdióban. A banda új albuma "jóval változatosabbnak ígérkezik a 2016-os debüt-albumhoz képest, de még véletlenül sem veszett el az a könyrötelen, ökölcsapásokat idéző hangzás és attitűd, amiről Deiquisitor zenéje ismerszik". Témáját tekintve a 'Downfall of the Apostates' okkult tudománnyal, különféle konspirációkkal és túlvilági jelenségekkel foglalkozik. A lemezborító egy MFJørg nevű művész illusztrálta.

A Dark Descent Records jóvoltából megjelenő 'Downfall of the Apostates' megvásárolható lesz CD-n, digitálisan és bakeliten, április 23.-i kezdettel.

A tracklista:
01. Atom Synthesis
02. Downfall of the Apostates
03. Faint Distorted Images
04. Tetrad of Lunar Eclipses
05. The Order of Pegasus Light
06. Metatron
07. The Magnificence of...
08. Planetary Devastation
09. War on the Gods

A 'Downfall of the Apostates' címadó dalában vendégszerepel M (Taphos); a 'Planetary Devastation' dalban S.D (Phrenelith), a 'War on the Gods' című számban pedig mindkét fentebb megnevezett zenész.

A Deiquisitor-t 2013-ban alapította Henrik B.C és Thomas F.J, akkor korábban olyan kultikus underground bandák tagjai voltak, mint a Blodfest és a Wolfslair. A duó ezzel a bandával kívánt visszatérni death metalista gyökereihez. Akik ismerik Henrik és Thomas egyéni és kollektív munkásságát, azok a Deiquisitor dalaiban is felfedezhetik sajátos stílusuk elemeit. A Deiquisitor egyébként - hivatalos definícióval élve - agresszív és atmoszférikus death metal zenét játszik, azon legendás bandák hatásai nyomán, melyek a '90-es évek elején uralták a műfaj nemzetközi színterét. A trió felállását Daniel A. basszusgitáros teszi teljessé.


DEIQUISITOR - áprilisban megjelenik a dán death metal-veteránokból álló banda második albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás