Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier a SPACE ELEVATOR zenekartól: 'Keep Waiting'


2019-02-22

Második nagylemezét adta nemrég ki a Space Elevator, amit David Young gitáros és a Duchess nevezetű énekesnő vezet.

Miután 2014-ben megjelent debütáló albumuk, eldöntötték, hogy a következő anyag, egy olyan kortárs rocklemez lesz, ami a zenetörténelem legnagyobb és leghíresebb rockbandáinak hatásait vonultatja fel. A Space Elevator dinamikával és energiával, fülbemászó dallamokkal gazdagon feszerelt performanszának egyébként kiemelkedő eleme a Duchess által prezentált, briliáns vokál-témák.

A 'Space Elevator II' című albumon a banda jóval feszesebb és közvetlenebb hangzást vonultat fel az előző lemezhez képest, de a tőlük megszokott ambíciózus hangszerelés és előadás sem marad el. Az új lemezre felkerült többek közt a 'We Can Fly' című single, aminek videoklipjét a világ legnagyobb, magántulajdonban (Thoth Technology) lévő szatellit-tornyának tetjén forgatták, a bandáról elnevezett "space elevator" projekt keretében. A klip-premier május 11-én volt esedékes - lentebb megtekinthető a különleges kisfilm.

A 'Space Elevator II' 2018. május 25-én látott napvilágot, az SPV/Steamhammer kiadó jóvoltából, digipak CD-n, dupla LP-n és digitálisan, rajta az alábbi dalcímekkel:

01. Take The Pain
02. Talk Talk
03. World Of Possibilities
04. The One That Got Away
05. Crazies (Take Me Home)
06. We Can Fly (ARO Mix)
07. All This Time
08. Far Away Boy
09. Lucky Girl
10. Keep Waiting
11. W.Y.T.A.T.
12. Queen For A Day

Íme a hivatalos album-előzetes és a klip-premier:

Újabban megjelent a 'W.Y.T.A.T.' ('What Ya Think About That') című dal hivatalos klipje is, amit Adam Vanryne producer alkotott meg:

Novemberben bemutatták a 'Don't Believe A Word' című Thin Lizzy-feldolgozás hivatalos klipjét is (a dalt 2016-ban rögzítette a banda, a néhai Lizzy-frontember Phil Lynott halálának 30. évfordulója alkalmából):

2019 februárjában megjelent a 'Keep Waiting' című single hivatalos klipje is:

A Space Elevator aktuális turné-beosztása itt érhető el.


Klip-premier a SPACE ELEVATOR zenekartól: 'Keep Waiting'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás