Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Augusztusban adja ki debütáló albumát a LEECHED zenekar - itt az újabb single, a 'By The Factories'!


2018-08-02

A Prosthetic Records leigazolta a három-tagú, "sötét és kaotikus hardcore zenében" utazó Leeched együttest, ami nemrégiben robbant be a brit színtérre, energikus debütáló EP-jével.

A Manchester-ből származó Leeched zenekar 2017 közepén alakult, de azóta a nagy-britanniai hardcore-színtér egyik legkiemelkedőbb bandájának számítanak. Bemutatkozó, 'Nothing Will Grow from the Rotten Ground' című EP-jükkel megmutatták, hogy 9 percben is össze lehet foglalni a világ minden gyűlöletét és ignoranciáját - nem is beszélve zenéjük egyedülálló hangzásáról, amihez hasonlót aligha hallott valaha bárki is.

A Leeched az elmúlt hónapokban olyan bandákkal turnézott, mint a Brutality Will Prevail és a Venom Prison; eközben pedig megfilmesítették 'Boar' című single-dalukat (a kisfilm lentebb tekinthető meg).

A csapat néhány hete elkészült debütáló nagylemezével is. Első teljes értékű lemezüket már a Prosthetic Records fogja kiadni, 2018. augusztus 24-én, 'You Took The Sun When You Left' címmel.

Az album borítója és dallistája így néz ki:

 

01. Cripple The Herd
02. Rope
03. The Stone And The Steel
04. By The Factories
05. Guilt
06. A Mouth Full Of Dirt
07. Born In Sand
08. Raised By Lead
09. Hollow-Point Weddings
10. Harrow The Pastures
11. You Took The Sun When You Left

Az albumot itt lehet előrendelni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Guilt' című szám, valamint megtekinthető a 'By The Factories' és a 'The Stone And The Steel' hivatalos klipje. 
"
A 'The Stone And The Steel' az egyik kedvenc számunk az albumról, mivel lényegretörő és nincs benne semmi töltelék. Ugyanez igaz a videoklip re is. Épp ezért volt tökéletes választás ez a single. Maga a dal témája az elnyomás és az élet bomlása. Arra törekedtünk, hogy mind a dal, mind a klip a lehető legkeményebb és legerőszakosabb legyen. Nincsenek benne sztender struktúrák - egyszerűen csak magától, természtesen jön minden; épp ahogy a komponálás zajlott" - nyilatkozta a basszusgitáros-énekes Laurie.

A Leeched a nyár folyamán Európában / Nagy-Britanniában turnézik, többnyire az Employed To Serve és a Full Of Hell társaságában. A beosztás itt érhető el.


Augusztusban adja ki debütáló albumát a LEECHED zenekar - itt az újabb single, a 'By The Factories'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás