Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Január végén adja ki második albumát a LEECHED zenekar - itt az új klipes dal, az 'I, Flatline'!


2020-01-22

A Prosthetic Records 2020. január 31-én adja ki a három-tagú, "sötét és kaotikus hardcore zenében" utazó Leeched együttes második nagylemezét, 'To Dull the Blades of Your Abuse' címmel.

A Manchester-ből származó Leeched zenekar 2017 közepén alakult, de azóta a nagy-britanniai hardcore-színtér egyik legkiemelkedőbb bandájának számítanak. Bemutatkozó, 'Nothing Will Grow from the Rotten Ground' című EP-jükkel megmutatták, hogy 9 percben is össze lehet foglalni a világ minden gyűlöletét és ignoranciáját - nem is beszélve zenéjük egyedülálló hangzásáról, amihez hasonlót aligha hallott valaha bárki is.

A Leeched a korai években olyan bandákkal turnézott, mint a Brutality Will Prevail és a Venom Prison; eközben pedig megfilmesítették 'Boar' című single-dalukat (a kisfilm lentebb tekinthető meg).

A csapat 2018-ra elkészült debütáló nagylemezével is. Első teljes értékű lemezüket már a Prosthetic Records adta ki, 2018. augusztus 24-én, 'You Took The Sun When You Left' címmel.

Egy másfél évet kellett várni az újabb bejelentésre: a Leeched második teljes értékű stúdióalbuma 'To Dull the Blades of Your Abuse' címmel jelenik meg, 2020. január 31-én. A banda mostanra kialakította végleges hangzását, ami "sokszínűen egyedi, a komfort zónákat magasan átlépő, egyben kiüresedett és durván sötét is, de ugyanakkor kollektív kreativitásra épül".

Az új album borítója és dallistája így néz ki:

01. The Hound's Jaw
02. The Grey Tide
03. I, Flatline
03. Now It Ends
04. Earth And Ash
05. Famine At The Gates
06. Praise Your Blades
07. Burn With Me
08. Let Me Die

Az album első single-dala, az 'Earth And Ash' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában. 
"
Ebben a videóban bemutatjuk mindazt, ami egy napon valósággá válik. Minden általunk játszott játék félbeszakad. A pénzünk pedig véglegesen értékét veszti. Ezt a világot nem érdekled te, sem a te jóindulatod. Nem érdekli a múltbéli eredményeid sem. A jövő zord sötétségében nincs más, csak kétségbeesés és gonoszság" - nyilatkozta a basszusgitáros-énekes Laurie.

Újonnan megjelent az 'I, Flatline' című szám hivatalos videója is:

A Leeched a tél folyamán Nagy-Britanniában turnézik, többnyire a Tuskar és a Geist társaságában. A beosztás itt érhető el.


Január végén adja ki második albumát a LEECHED zenekar - itt az új klipes dal, az 'I, Flatline'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás