Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Michael Hourihan dobos visszatért az EXTREME NOISE TERROR-ba


2018-03-23

Az Extreme Noise Terror bejelentette, hogy miután Hourihan kilépett az Onslaught együttesből, visszatért egykori bandájába, crust punk / grindcore legenda Extreme Noise Terror-ba.

"Hatalmas örömmel jelenthetjük be, hogy Michael Hourihan dobos-erőmű hivatalosan is visszatért felállásunkba! Michael az elmúlt 12 évben több alkalommal is beült az ENT dobszerkója mögé, de az utóbbi időben teljes értékű tagként szerepelt az Onslaught zenekarban; így velünk nem tudott rendszeresen turnézni. Miután azonban néhány hónappal ezelőtt kilépett az Onslaught-ból, visszatért hozzánk, hogy teljes gőzzel velünk romboljon! Egyúttal szeretnénk köszönetet mondani Joe-nak (Antisect) és Rhys-nek (Vile Inscription), hogy az utóbbi időkben kisegített minket. Gyertek el a következő koncertekre, és köszöntsétek ti is régi-új ütősünket!" - közölte az Extreme Noise Terror.

Hourihan - amellett, hogy 2011 óta tagja volt a legendás Onslaught zenekarnak - a veterán Desecration zenekarban is dobol. Az Extreme Noise Terror-ba először 2007-ben került be. (A képen ő balról a második:)

A banda soron következő koncert-dátumait és -állomásait itt lehet böngészni.

Az 1985-ben alakult ENT-t Európa egyik legelső, és legnagyobb hatással bíró grindcore zenekaraként tartják számon a kritikusok és a műfaj rajongói. Többen is őket mondják a "crustcore" stílus megalkotóinak. 1985-ben alakultak Ipswich-ben; első nagylemezüket pedig 1989-ben adták ki. Legutóbbi stúdióalbumuk - amit a bandáról neveztek el - 2015 novemberében jelent meg, a Willowtip Records jóvoltából.


Michael Hourihan dobos visszatért az EXTREME NOISE TERROR-ba
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás