Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kislemezt adott ki rákban szenvedő felesége támogatására Ronny Munroe


2018-03-24

Ronny Munroe énekes - aki 2014-ben szállt ki a legendás Metal Church együttesből - 'Still Alive' címmel rögzített új dalt.

Munroe - aki a Metal Church mellett korábban tagja volt a Trans-Siberian Orchestra-nak, valamint szólóban is aktívan énekel - létrehozott egy Go Fund Me-projektet, mellyel élettársát, a petefészekrákban szenvedő J. Von Hughes-t kívánja támogatni (Von Hughes-nak a betegség súlyosabb, agresszív formájával kell küzdenie). Az összegyűlt pénzzel a nő kezeléseinek költségét kívánják fedezni.

A legendás énekes a pénzgyűjtő kampány mellett megírt és kiadott egy új szóló-dalt: a 'Still Alive' eladásából befolyó összeget 100%-ban J. Von kezeléseire fordítják. A digitális kislemezt itt lehet megvásárolni.

A 'Still Alive' dalban Gary Borden gitározik és basszusgitározik, Rory Faciane dobol. A dal producere és hangmérnöke maga Munroe volt.

Az énekes közleménye így szól: “A 'Still Alive' dal a reményről, a kitartásról és az ellenállóerőről szól. Igazából ez volt az első dal, amit valaha is írtam - eredetileg édesanyám emlékének szántam. Akkoriban azonban még nem tudtam, hogy egyszer majd csodálatos feleségem részére kell kiadnom ezt a számot. Egyébként neki most ez a kedvenc nótája!”.

A rákkezelés számlái az elmúlt hónapokban megtriplázódtak, a jövőben pedig még több ilyen kezelésre lesz szükségünk. Bármennyit adományoztok, minden nagy segítség nekünk... Köszönjük szépen!”.

Az adományozással kapcsolatos infókat a Go Fund Me oldalán lehet megtalálni.


Kislemezt adott ki rákban szenvedő felesége támogatására Ronny Munroe
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás