Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MOS GENERATOR - májusban érkezik a 'Shadowlands' album; hallgasd meg a címadó dalt!


2018-04-13

Az amerikai "doom heavy stoner metal" banda 'Shadowlands' címmel jelenteti meg következő stúdiólemezét, május folyamán, a Listenable Records jóvoltából.

A nyolc-számos 'Shadowlands' albumot három stúdió-session során rögzítette a banda (2017 júniusában, 2017 novemberében és 2018 januárjában), a washingtoni HeavyHead Recording Company stúdiójában. A lemezborító Adam Burke (Pilgrim, Satan’s Satyrs, Hooded Menace, Artificial Brain, stb.) műve.

Egészen a nyitó-dal első akkordjaitól kezdve, a 'Shadowlands' album - érzésem szerint - jóval őszintébb előző kiadványainknál” - mondta Tony Reed gitáros-énekes / dalszerző. “Ezen a lemezen sokkal több általam szeretett stílussal kísérletezek, de ezek természetesen olyan gördülékenyen álltak össze egységgé, tökéletesen kivitelezhető volt a klasszikus Mos Generator-hangzás. Ezt a balanszot igyekeztem elérni az utóbbi lemezek esetében is; de most sikerült. Ebben természetesen hatalmas szerepe volt Jon Garrett dobosnak és Sean Booth basszernak is. Ez egy vérbeli heavy-rock lemez, ami tele van élettel. Hogy pontosítsak a dolgon, azt mondhatnám, hogy a ‘70-es évekbeli heavy-rock és progresszív rock, illetve némi ‘80-as / ‘90-es évekbeli underground-rock téma keveredik egymással”.

A 'Shadowlands' a Listenable Records jóvoltából lát napvilágot, Európában május 11-én, Észak-Amerikában pedig egy héttel később. Íme a borító és a dallista:

01. Shadowlands
02. The Destroyer
03. Drowning in Your Loving Cup
04. Stolen Ages
05. Gamma Hydra
06. The Blasting Concept
07. Woman Song
08. The Wild & Gentle Dogs

Lentebb meghallgatható a lemez címadó dala.

A Mos Generator 2014-ben adta ki nagysikerű 'Electric Mountain Majesty' albumát; amit követően két világhírű európai fesztiválon is felléptek: a német Freak Valley-n és a 2015-ös francia Hellfest-en. Még ugyanabban az évben kibővült a banda ritmus-szekciója; így további komolyabb a turné-lehetőségekhez jutott az eredeti felállás. Az a felállás, ami révén azóta egész Amerika és Európa megismerhette a Mos Generator zenéjét. 2016 második felében pedig egy ennél is nagyobb szabású körutat bonyolítottak le, második kiadványuk, az 'Abyssinia' album promóciója keretében.

A Mos Generator 2018. április 20. és május 26. között ismétt Észak-Amerikában turnézik. A Road Rats elnevezésű körút keretében több alkalommal is fellépnek a legendás Fu Manchu előzenekaraként. A beosztás itt érhető el.


MOS GENERATOR - májusban érkezik a 'Shadowlands' album; hallgasd meg a címadó dalt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás