Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új Issa-klip, a 'Run With The Pack'!


2018-04-21

A skandináv énekesnő, Issa (eredeti nevén: Isabell Oversveen) április 20-án adja ki ötödik nagylemezét, 'Run with the Pack' címmel.

A 'Run with the Pack' "egy újabb minőségi klasszikus melodic rock / AOR album, tele epikus vokál-témákkal, gazdag billenyű-játékkal és masszív gitárokkal. A hallgatóknak leginkább olyan legendák juthatnak eszükbe Issa új dalai hallhatán, mint a Heart és a Saraya; de a produkció természetesen 21. századi - épp úgy mint a dalszerzői stílus és a hangszerelés is. Issa korábbi albumaihoz képest annyi a különbség, hogy az énekesnő ezúttal még keményebb, rockosabb nótákat írt és rögzített". A 'Run with the Pack' egyik különlegessége egy duett, amit Issa a Revolution Saints / The Dead Daisies / ex-Journey dobos Deen Castronovo-val közösen ad elő: a 'Sacrifice Me' című single hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

Issa így nyilatkozott: “Alig várom már, hogy mindenki hallhassa ezt az albumot, mivel rengetem munkánk van benne! Ezzel a lemezzel valójában visszatértem a gyökereimhez. Az új dalokat olyan feelinggel rendelkeznek, aminek révén annak idején beleszerettem a zenébe. Van ebben a dalcsokorban minden: egyrészről sötét, tökös attitűd, másrészről pedig klasszikus, grandiózus hangzású nóták, balladák. Mondanom sem kell, hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy duettet énekelhetek Deen Castronovo-val; arról nem is beszélve, hogy számos kiváló dalszerző-társam járult hozzá a munkálatokhoz! Ne is kérdezzétek, melyik a kedvenc számom, mert abszolút tanácstalan vagyok... de majd Ti kiválasztjátok a sajátotokat!!!!".

A stúdiós munkálatokban a híres zeneszerző / producer / billentyűs Alessandro Del Vecchio (Hardline, Jorn) segítette ki az énekesnőt. Mellette olyan neves vendégzenészek is szerephez jutottak, mint Simone Mularoni (DGM) gitáros, Marco Di Salvia (Kee Of Hearts) dobos és Andrea “ToWer" Torricini (Vision Divine) basszusgitáros. Issa ezúttal is egy kiemelkedő albumot alkotott meg: a 'Run with the Pack' minden bizonnyal a 2018-as év egyik legbombasztikusabb melodic-rock lemeze lesz!

A tracklista:
01. Am I Losin’ You
02. Run With The Pack
03. Sacrifice Me
04. How Long
05. The Sound Of Yesterday
06. Come Back Again
07. Talk To Your Heart
08. Bittersweet
09. Closer To You
10. Irreplaceable
11. Everything To Me

Lentebb elérhető a Castronovo-val közös duett, valamint a korábban bemutatott 'Come Back Again' videoklip és a címadó dal frissen megjelent videója, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni.


Itt az új Issa-klip, a 'Run With The Pack'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás