Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Armor of the Gods' címmel adott ki új EP-t az ATTACKER zenekar


2018-09-05

A legendás New Jersey-beli metal banda új mini-albummal tért vissza.

Az Attacker az Ithaca-beli Pyramid Sound Stúdióba vonult be, hogy felvegyen négy vadonatúj dalt az 'Armor of the Gods' EP-re. A munkálatok a neves Alex Perialas (Anthrax, SOD, Overkill, Testament, Vio-lence) hangmérnök társaságában zajlottak - ez pedig méltó megünneplése annak, hogy kereken 30 évvel ezelőtt szintén Perialas producelte a kultikussá vált 'The Second Coming' albumot.

Az új EP-re egyébként felkerül koncertfelvétel is - ezeket az athéni Up the Hammers fesztiválon rögzítette a banda, 2017 májusában. A live-dalokat Tom Beaujour keverte Union City-beli Kaleidoscope Sound Stúdióban, 2018. március 6-án.

Az 'Armor of the Gods' EP 2018 augusztusában jelent meg, a Metal On Metal Records jóvoltából - ugyanennél a kiadónál jelent meg a banda 2013-as 'Giants of Canaan' és 2016-os 'Sins of the World' című albuma is.

A vadonatúj, 'Skinwalker' cmű szám lentebb meghallgatható. Szintén alább érhető el a 'Glen Of The Ghost' című dal koncertfelvétele (a fentebb említett athéni fesztiválról).

Az új EP-t itt lehet megrendelni.

Mike Sabatini dobos így nyilatkozott: "Habár a metal-fanok jobban szeretik nagylemezek, részünkről egy EP legyártása jóval költség-hatékonyabb dolog volt. A zeneipar jelenlegi állapota okán át kellett gondolnunk a stratégiáinkat; és inkább kislemezeket / single-dalokat kell kiadnunk... Egy dolog, ami biztos: nem állunk le; mert ezt az egészet a zene szeretete miatt műveljük!".

Az Attacker 2013 februárjában adta ki utolsó előtti nagylemezét. A 'Giants of Canaan' albumon első alkalommal volt hallható az új énekes, Bobby "Leatherlungs" Lucas (Overlorde, Morbid Sin, Seven Witches) (valamint ez az Attacker egyetlen albuma Jon Hanemann basszusgitárossal). A lemezt a Jersey City-beli Katalomi Stúdióban vették fel - a producelést és a keverést Pat "Taps' Guden és a dobos, Michael Sabatini végezték.

2016-ban egy hasonló felállás látott neki az újabb nagylemez megírásának. Változás eleinte csak basszusgitáros-poszton történt: az új tag, Brian "Smitty" Smith 2014 tavaszán érkezett a bandába. Mielőtt elindultak volna az új album munkálatai, Pat Marinelli gitáros is kilépett a csapatból (magánügyek okán). Az ő helyét a Morbid Sin-ből ismert Jon Hasselbrink vette át. Az új album - ami a 'Sins of the World' címet kapta - a Hoboken-beli Nuthouse Recording stúdióban került rögzítésre az Attacker; méghozzá Tom Beaujour producer társaságában. A lemez 2016 legvégén jelent meg.


'Armor of the Gods' címmel adott ki új EP-t az ATTACKER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás