Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BAEST - itt a dán death metal banda új dala / videoklipje, az 'Ego Te Absolvo'!


2018-08-17

A Baest nevezetű, dán metalbanda a Century Media Records-szal kötött világraszóló lemezszerződést első nagylemezére, ami nyár végén jelenhet meg.

A Baest zenekar neve az angol "beast" ("szörnyeteg") dán megfelelője; ez a kifejezés pedig remekül passzol a csapat könyörtelen megszólalásához. A Baest zenéjét többek közt a Bloodbath, a Grave, az Entombed és a Dismember klasszikus albumai ihlették, de - az old-school feeling mellett - ez a banda sajátos kreativitással és rendkívüli energiával van felszerelve.

A Baest 2015-ben alakult, és már az első évben több mint 40 koncertet adtak - felléptek többek közt a Copenhell, a Roskilde, a Royal Metal Fest és a Eurosonic rendezvényeken (olyan legendák előtt, mint pl. a Hatebreed, a Dying Fetus, az Entombed A.D. és az Illdisposed). 2016-ban jelent meg önállóan finanszírozott debüt-EP-jük, a 'Marie Magdalene'; 2017-ben pedig kiadtak egy 'Crosswhore' című single-t. Az Aarhus városából származó banda mostanra elkészült első nagylemezével, aminek megjelenése 2018. augusztus 17.-re várható.

A Baest első nagylemez a 'Danse Macabre' címet kapta. A Century Media jóvoltából megjelenő albumot Andreas Linnemann producerrel rögzítette a banda, az Output Lydstudio falai között. A maszterizálást Lawrence Mackrory látta el, az Obey Mastering Stúdióban (Firespawn, Decapitated, LIK). Íme a lemezborító és a dallista:

01. Crosswhore
02. Hecatomb
03. Danse Macabre
04. Atra Mors
05. Messe Macabre
06. Ritual
07. Vortex
08. Ego Te Absolvo

Lentebb elérhető a fentebb említett 'Crosswhore' hivatalos videoklipje, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Szintén lentebb tekinthető meg az 'Ego To Absolvo' és a 'Vortex' dal kisfilmje, amit Søren Kahr rendezésében forgattak, a banda saját próbatermében, valamint a legutóbbi turné alkalmával. Szintén lentebb tekinthető meg az album deluxe változatának "kicsomagoló videója".

A banda felállása így néz ki:

Mattias Melchiorsen - basszusgitár
Svend Karlsson - gitár
Sebastian Abildsten - dobok
Simon Olsen - ének
Lasse Revsbech - gitár

Friss hírek és a jövőbeni turné-beosztások a Facebook-on érhetők el.


BAEST - itt a dán death metal banda új dala / videoklipje, az 'Ego Te Absolvo'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás