Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RAVENLIGHT - itt az észak-ír power metal banda első dala!


2018-08-08

A Ravenlight zenekar 'Where The Stars Grow' címmel mutatta be debütáló dalát, ami a közeljövőben megjelenő bemutatkozó EP-n kapott helyet.

A Ravenlight egy egészen friss zenekar: 2018 januárjában alapította Rebecca Feeney énekesnő és John Connor (ex-Selene) multi-instrumentalista. A banda 2018. szeptember 28-án jelenteti meg 'End of the World' című debütáló EP-jét, amiről az első dal, a 'Where The Stars Grow' lentebb elérhető szöveges klip formájában.

John Connor így nyilatkozott: “A ‘Where The Stars Grow’ egyértelmű választásnak bizonyult első lemezük felvezetéséhez; habár ez a dal kevésbé tempós és lassabb is, mint a többi nótánk. Ettől függetlenül ebben is érezhető a sötét tónus hatása, mely előkészíti a himnusz-szerű refrént. Érzésem szerint a Ravenlight dalai garantáltan be fognak jönni azoknak, akiknek zenei ízlése valahol a Metallica és a The Greatest Showman filmzenéjének Venn-diagrammján mozog”.

Az 'End of the World' EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Words Unspoken
02. The Wild Hunt
03. End Of The World
04. Where The Stars Grow

Lentebb megtekinthető a 'Where The Stars Grow' szöveges videója, valamint meghallgatható a 'The Wild Hunt' című szám, ízelítőképpen az EP előrendeléséhez.

John Connor gitáros elmondta: "A 'The End of the World' kétségkívül egy speciális kiadvány számunkra; de ugyanakkor kissé feszültek is vagyunk, mivel nemrég indítottuk ezt a bandát, és arra törekszünk, hogy jó benyomást keltsünk. Viszont nem is lehetnénk elégedettebbek ezekkel a nótákkal, amik a debüt-EP-n szerepelnek - sokféle stílus és hangulat keveredik bennünk, de épp ettől lesz a Ravenlight az, ami".


RAVENLIGHT - itt az észak-ír power metal banda első dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás