Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'As The Sun Draws Near' című dalát a THE SKULL együttes


2018-08-28

A The Skull zenekar - amit a legendás Trouble két egykori tagja, Eric Wagner énekes és Ron Holzner basszusgitáros vezet - elkészült második nagylemezével.

A The Skull második nagylemeze - ami a 'The Endless Road Turns Dark' címet kapta - a Chicago-beli Decade Music Stúdió falai között került rögzítésre, Sanford Parker (Yob, Tombs) hangmérnök közreműködésében. Az új album - koncepcióját és zeneiségét tekintve - a The Skull nagysikerű debütáló albumára ('For Those Which Are Asleep') épül. A második korong 2018. szeptember 7-én jelenik meg, a Tee Pee Records jóvoltából.

Az új albumon a banda a klasszikus, Sabbath-féle doom zenét prezentálja, némi psych-metalista beütéssel. A 'The Endless Road Turns Dark' lemezt a The Skull neves tagjainak nagy múltú tapasztalata alapozza meg. Autentikus, old-school muzsikájuk tüzes riffekkel, fémes groove-okkal és természetesen ütős hangzással van felszerelve.

Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Endless Road Turns Dark
02. Ravenswood
03. Breathing Underwater
04. The Longing
05. From Myself Depart
06. As the Sun Draws Near
07. All That Remains (Is True)
08. Thy Will Be Done

A 'Ravenswood' és a lemez címadó dalának szöveges videója itt érhető el:

Lentebb meghallgatható az 'As The Sun Draws Near' című szám is:

A The Skull zenekar - aminek tagja a Cathedral dobosa, Sean Saley, valamint Lothar Keller (Sacred Dawn) és Rob Wrong (Witch Mountain) gitáros a tavasz folyamán lebonyolított egy kéthetes USA-turnét, aminek folytatása júniusban volt esedékes (az Earthride és a Hyborian zenekarok társaságában). Őszre egy európai turné is kilátásban van.

A The Skull 2014. novemberében adta ki 'For Those Which Are Asleep' című debütáló albumát. Wagner, Holzner és Jeff "Oly" Olson dobos ez alkalommal dolgozott először közösen a Trouble klasszikus, 1995-ös, 'Plastic Green Head' lemezének munkálatai óta (ez utóbbi már nem tagja a The Skull-nak).

A 2014. november 4-én, a Tee Pee Records jóvoltából megjelent 'For Those Which Are Asleep' lemezen minden olyan "apokaliptikus doom-elem" megtalálható, amit a Trouble az 1984-es bemutatkozása óta tökéletesre csiszolt. A különbség mindössze annyi, hogy a The Skull egy "éhség által vezérelt, új vénákkal felvértezett, friss alakulat". Bővebben itt írtunk a debüt-albumról.


Bemutatta 'As The Sun Draws Near' című dalát a THE SKULL együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás