Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új videoklip Lee Aaron 'Diamond Baby Blues' című albumáról: 'American High'


2018-07-12

A kanadai rock-énekesnő április végén jelentette meg 12. stúdiólemezét.

Aaron és zenekara - aminek oszlopos tagja Sean Kelly gitáros is - 2018 márciusára készült el új albumával. Az új lemez a 'Diamond Baby Blues' címet viseli. A nagysikerű, 2016-os 'Fire and Gasoline' folytatására 12 vadonatúj nóta került fel, a '60-as évek végének és a '70-es évek klasszikus rock-stílusában.

Lee így nyilatkozott az új album kapcsán: "Egy olyan lemezt akartam elkészíteni, ami hangzását tekintve azokra a klasszikus blues / heavy-rock feelingre emlékeztet, ami annak idején, gyerekként nagy hatással volt rám a '70-es években. Gondolok itt olyan énekesekre, mint Paul Rodgers és Janis Joplin; vagy olyan bandákra, mint a like Zeppelin, a Deep Purple és a Fleetwood Mac. Örülök, hogy újra tudom használni azt a lélekkel teli hangot, amire régen is képes voltam. Mostanában mondjuk egyébként is jobban vigyázok a hangszálaimra, mint fiatalkoromban, mivel rájöttem, hogy ez az én hangszerem".

A 'Diamond Baby Blues' album április 27-én jelent meg. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az Aaron-csapat nemrégiben közzétett egy promó-videót, amivel az új lemez munkálatait dokumentálják - ez lentebb tekinthető meg. Később megjelent a 'Diamond Baby Blues' címadó dalának hivatalos videója és az 'American High' kisfilmje is, amit Dan Zachary rendezett - alább ezek is elérhetők.

"Kanada elsőszámű metal-királynője" 2016-ban, 12 év után rögzített új stúdióalbumot. Ezt megelőző, 10. nagylemeze, a 'Beautiful Things' 2004-ben jelent meg. Ez, valamint az korábbi 'Slick Chick' album pop-jazz stílusát tekintve nagyban különbözik Aaron korábbi munkásságától, lévén az énekesnő a '84-es 'Metal Queen', majd a '89-es 'Bodyrock' lemezekkel megalapozott egy klasszikus hard rock / aréna rock-hangzást. Ennek ellenére az új, 'Fire And Gasoline' és 'Diamond Baby Blues' albumok "gyökerekhez való visszatérést" prezentálnak!

Aaron és bandája fellép többek közt az idei Wacken fesztiválon, de ellátogat a svéd Skogsrojet Fest-re és több amerikai fesztiválra is. A teljes turné-beosztás itt érhető el.


Új videoklip Lee Aaron 'Diamond Baby Blues' című albumáról: 'American High'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás