Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az egykori Annihilator frontember Aaron Randall énekel az új WRECK-DEFY albumon


2019-02-04

A kanadai thrash metalista Wreck-Defy zenekar hamarosan kiadja második albumát.

A Wreck-Defy második nagylemezét - ami a 2017-es debütáló, 'Fragments of Anger' című album folytatása - nem más, mint az Annihilator egykori frontembere, Aaron Randall énekelte fel (az ő hangja hallható a klasszikus, 1993-as 'Set the World on Fire' albumon). Randall és a Wreck-Defy gitárosa / fő dalszerzője, Matt Hanchuck tavaly februárban látott neki a munkálatoknak.

Az új Wreck-Defy albumon - ami a 'Remnants of Pain' címet kapta - 10 dal szerepel. A dob-témákat az Angerhead dobosa, Dave O'Neal játszotta fel (a banda előző lemezén az egykori Megadeth / jelenlegi Act Of Defiance-ütős, Shawn Drover dobolt); basszusgitáron pedig a legendás Greg Christian (ex-Testament) szerepel. A 'Remnants of Pain' album keverését és maszterizálását a legendás metal-producer, Juan Urteaga végezte el, a híres kaliforniai Trident Stúdióban (Juan a múltban olyan legendás előadókkal dolgozott együtt, mint a Machine Head, a Testament, a Vicious Rumors és a Heathen).

A Wreck-Defy jelenleg a görög Alone Records kiadó kötelékébe tartozik. A cég közleménye szerint 2019 februárjának elején jelenik meg a 'Remnants of Pain', az alább látható borítóval és dallistával:

01. Killing The Children
02. Broken Peace
03. Riverview
04. Looking Back
05. 18oz Of Chrome
06. The Divide
07. Art Of Addiction
08. Angels And Demons
09. Blackend Cloth

Másik hír, hogy a zenekar turnéin a jövőben Alex Marquez (Demolition Hammer, Solstice) fog dobolni.


Az egykori Annihilator frontember Aaron Randall énekel az új WRECK-DEFY albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás