Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE ANTICHRIST IMPERIUM - hallgasd végig a londoni avant-gárd death metalisták második lemezét!


2018-06-28

A brit avant-gárd / progresszív black / death metal banda kiadja második albumát, ami a 'Volume II Every Tongue Shall Praise Satan' címet viseli.

A 'Volume II Every Tongue Shall Praise Satan' a 2015-ös, bandáról elnevezett debütáló album folytatása. Az új nagylemez június 29-én jelenik meg, az Apocalyptic Witchcraft Recordings kiadónak köszönhetően.

A The Antichrist Imperium második albumán a kvartett továbbfejlesztette egyébként is egyedi hangzását, melyet a tagok korábbi tapasztalatai, kimagasló zenészi tudása alapoz meg. Legújabb zenei kompozícióik meglehetősen változatosak, de ugyanakkor könyörtelen erővel bírnak. Matt Wilcock (Abramelin, ex-Akercocke, ex-The Berzerker) fő zeneszerző ezúttal is mesteri szinten kivitelezi hiper-thrash-death shred-jeit, melyeket David Gray (Akercocke, Voices, ex-The Berzerker) precíz ütemei és Sam Bean (The Senseless, ex-The Berzerker) pokoli halálhörgései kísérnek. Végül, de nem utolsó sorban Samuel Loynes (Akercocke, Shrines, Voices) atipikus, egyben dallamos és érzelmekkel teli énekhangja helyezi kontextusba a dalokat. A The Antichrist Imperium kétségkívül megalkotta a "szónikus temetés atmoszféráját".

Az egyik énekes, Sam Loynes így nyilatkozott: “Dalszerzés tekintetében gyökeret vetettünk első albumunkkal, de érzésem szerint a 'Volume II Every Tongue Shall Praise Satan' lemezzel egy újabb, magabiztosabb, mélyebb állapotba kerültünk. Mostanra sikerült teljes mértékig kiismernünk egymás játékát és bandával kapcsolatos elképzeléseit. A trió lefektette számomra az alapokat, én pedig összeillesztettem a puzzle hiányzó elemeit, hogy egy hangzásilag gazdag lemezt tegyünk le az asztalra”.

Az új lemez megjelenik CD-n, digitálisan és kazettán, illetve bakeliten is (ez utóbbi eltérő borítóval, ami lentebb látható). A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Dreadful Hosanna
02. Death Ritual
03. Draw Down The Moon
04. Liturgy Of The Iconoclast / Blood Sacrifice
05. Ceremonial Suicide Rites
06. Golgothian Hieros Gamos
07. Sermon Of Small Faith

A 'Volume II Every Tongue Shall Praise Satan' alább teljes egészében meghallgatható:


THE ANTICHRIST IMPERIUM - hallgasd végig a londoni avant-gárd death metalisták második lemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás