Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BLEEDING THROUGH - videoklip készült a 'Love Will Kill All' teltházas lemezbemutató buliján: 'No Friends'


2018-07-02

A 2013 elején, 15 év aktivitás után feloszlott kaliforniai metalcore banda nemrég váratlanul bejelentette visszatérését...

A Bleeding Through május 25-én adta ki 'Love Will Kill All' című albumát, a SharpTone Records jóvoltából.

Brandan Schieppati énekes nemrég a következő nyilatkozatot adta: "Öt év szünet után rá kellett eszmélnem, hogy a Bleeding Through szíve még mindig dobog. Annak idején a legjobb dolog volt, amit a BT-vel tehettünk, az volt, hogy egy kicsit félreállunk, és életünk más aspektusaira koncentrálunk; hagyjuk, hogy egy kicsit leüljön a por az emberek által ismert Bleeding Through tetején. A 'Love Will Kill All' megírásához szimplán a zene iránti szenvedélyünk nyújtott motivációt; de persze némileg hozzájárult ehhez a kreatív vénáink felfrissítése - ez tulajdonképpen 1999 óta semmi nem változott. Számunkra a BT alap-tézisa, hogy a zene az ultimate kifejezésmód; és ez független attól, hogy másoknak szüksége van-e ránk, vagy sem. Úgy érezzük, ismét szükségszerűvé vált, hogy kifejezzük magunkat, és felélesszük azt a szépséget, amiről ez az egész szól".

A tracklista:
01. Darkness, A Feeling I Know
02. Fade Into the Ash
03. End Us
04. Cold World
05. Dead Eyes
06. Buried
07. No Friends
08. Set Me Free
09. No One From Nowhere
10. Remains
11. Slave
12. Life

A 'Set Me Free' című szám lentebb megtekinthető hivatalos videoklipen. "A BT kreativitása és a benne rejlő szenvedély alapozta meg az új lemezt. Konkrétan a 'Set Me Free' az, ami az új kezdetről szól. Én úgy érzem, hogy a Bleeding Through hosszú éveken keresztül olyan banda volt, amit más emberek beteg érdekei befolyásoltak - legyen szó üzleti, vagy személyes ügyekről. Pedig nem szabadna hagyni, hogy a zeneipar és egyéb külöső hatások befolyásoljanak minket. A Bleeding Through egyszerűen a zenéről, és azokról szól, akik hallgatják... Beletellett némi időbe, de mostanra végre mindez ténnyé vált. A 'Set Me Free' a Bleeding Through megtisztulásáról és újjászületéséről szól. A videoklip sötét, eszeveszett és intenzív - ez személyesíti meg a BT-t, és mindazt, amiről a jövőben szólni fog ez a banda. ITT AZ IDŐ, HOGY FELÉBREDJÜNK!".

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formában.

Később bemutatták az 'End Us' és a 'Fade Into The Ash' című szám hivatalos klipjét is:

A hivatalos lemezbemutató bulit június 8-án rendezték meg, a kaliforniai Santa Anában, az Observatory színpadán. A teltházas koncert során videoklipet forgattak a 'No Friends' című számhoz. Íme a premier:

Az új album munkálatait összefoglaló videó alább tekinthető meg. Szintén lentebb érhető el a teljes album-stream:

A Bleeding Through 2013 elején jelentette be feloszlását. A búcsúturné 2014 tavaszán ér véget néhány dél-amerikai és keleti-parti dátummal. A jövőben várhatóan újabb turnékat bonyolít le a banda - ezzel kapcsolatban a közeljövőben várható bejelentés.


BLEEDING THROUGH - videoklip készült a 'Love Will Kill All' teltházas lemezbemutató buliján: 'No Friends'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás