Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OPETH - itt a friss videoklip az 'In Cauda Venenum' albumról: 'Universal Truth'!


2019-11-25

A svéd prog-metalisták 2019 őszén jelentették meg 13. nagylemezüket, amit 'In Cauda Venenum' címmel láttak el. A kiadó a Moderbolaget és a Nuclear Blast Entertainment Records.

Az 'In Cauda Venenum' album felvételei 2018 folyamán zajlottak le, a stockholmi Park Stúdióban. A lemez megjelenik kétféle változatban; svéd és angol nyelven is. A borító és a dallista így néz ki:

01. Livet's Trädgård / Garden Of Earthly Delights (intro)
02. Svekets Prins / Dignity
03. Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand
04. De Närmast Sörjande / Next Of Kin
05. Minnets Yta / Lovelorn Crime
06. Charlatan
07. Ingen Sanning Är Allas / Universal Truth
08. Banemannen / The Garroter
09. Kontinuerlig Drift / Continuum
10. Allting Tar Slut / All Things Will Pass

Az album több különféle változatban is megjelent (rendelési infók itt). Alább elérhető az első két single-dal, a 'Heart In Hand' hivatalos videója és a 'Dignity' vizualizációs klipje:

November végén megjelent az 'Ingen Sanning Är Allas' című szám hivatalos animációs videója, amit egy híres, dél-afrikai grafikus, Jess Cope (Metallica: "Here Comes Revenge") készített. Cope korábban is együttműködött már az Opeth frontemberével, Mikael Åkerfeldt-tel; méghozzá a zenész Storm Corrosion nevezetű projektjének 'Drag Ropes' című videoklipjén. A dal angol nyelvű változata, a 'Universal Truth' szintén megjelent animációs klip formájában.

Az új album hivatalos előzetesei itt érhetők el:

Az Opeth következő lemezbemutató turnéja 2020 februárjában és márciusában fog lezajlani Észak-Amerikában, a Graveyard társaságában. A körút hivatalos plakátja így néz ki:


Az Opeth legutóbbi nagylemeze, a 'Sorceress' 2016. szeptember 30-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


OPETH - itt a friss videoklip az 'In Cauda Venenum' albumról: 'Universal Truth'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás