Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

REVOLUTIO - ősszel új albumot adnak ki az olasz "poszt-apokaliptikus thrasherek"


2018-08-15

A finn Inverse Records igazolta le az olasz Revolutio együttest, melynek következő nagylemeze, a 'Vagrant' novemberben jelenhet meg.

A Revolutio zenéjét a "thrash és a groove metal továbbfejlesztett változataként" lehetne jellemezni, mivel hangzásukat poszt-apokaliptikus és introspektív elemekkel tarkítják. Dalaik a modern időkről és "az új emberi éra feltámadásáról" szólnak.

A Revolutio új, 'Vagrant' című albuma az Audiocore Stúdióban (The Modern Age Slavery, Raw Power, Dark Lunacy) került rögzítésre és maszterizálásra (a felvételekről lentebb látható egy új videó). A lemezborítót az orosz Mayhem Project Design munkatársai tervezték.

A tracklista:
01. Aftermath
02. Meek and the Bold
03. What Breaks Inside
04. The Oracle
05. Ozymandias
06. Eclipse
07. Silver Dawn
08. Requiem
09. Daydream
10. The Great Silence

A november 9-én megjelenő 'Vagrant' (Inverse Records) album első single-dala a 'Meek And The Bold' hivatalos videója lentebb elérhető. Szintén lentebb tekinthető meg az album stúdiós munkálatait dokumentáló videó. A lemezt itt lehet előrendelni.

A Revolution felállása így néz ki:

Maurizio Di Timoteo – ének, ritmusgitár
Luca Barbieri – szólógitár
Francesco Querzé – basszusgitár
Davide Pulito – dobok

A bandáról a Facebook-on olvashatók bővebb infók.


REVOLUTIO - ősszel új albumot adnak ki az olasz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás