Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WOMBBATH - közzétették a teljes 'Choirs of the Fallen' albumot a svéd death metal-veteránok


2020-03-06

Az old-school death metalban utazó svéd Wombbath együttes a Soulseller Records jóvoltából adja ki új albumát, CD-n, LP-n és digitálisan.

A 2020. március 6-án megjelenő 'Choirs of the Fallen' album a Wombbath negyedik sorlemeze; a 2015-ös visszatérő anyag ('Downfall Rising') és a 2018-as 'The Great Desolation' album folytatása. Az új lemezzel újabb szintre emeli a banda az old-school extrém metal stílus jellemzőit; a nyers, sötét és zord atmoszférát és a kísérteties dallamokat.

Az új albumot Tomas Skogsberg hangmérnök / mixer társaságában vették fel, a legendás Studio Sunlight falai között; méghozzá egy megújult felállással. A lemezborító Benny Moberg (Sufficiently Studios) műve.

A tracklista:
01. Fallen
02. Crawling From The Pits
03. We Shall Remain
04. A Sweet Taste Of Death
05. From The Beggars Hand
06. Void
07. A Vulgar Declaration
08. Wings Of Horror
09. Choirs Of The Damned
10. In A Cloak Of Anger

A teljes album alább meghallgatható.

A Wombbath annak idején nagyban hozzájárult a svéd death metal-színtér felemelkedéséhez, köszönhetően első nagylemezüknek, az az 1993-as klasszikus 'Internal Caustic Torments' című anyagnak. A feloszlást és a 2014-es újjáalakulást követően az eredeti gitáros, Håkan Stuvemark (Skineater) élesztette újra a Wombbath klasszikusan nyers hangzását, és írta meg a visszatérő, 'Downfall Rising' című albumot, ami Stuvemark mellett Jonny Petterson (Ashcloud, Syn:drom) énekes-basszer, Al Riglin gitáros és az Infernaeon / The Absence tag, Jeramie Kling dobos játszik.

Az újabb nagylemez, a 'Choirs of the Fallen' stúdiós felállása így néz ki:

Håkan Stuvemark - gitár
Jonny Pettersson - ének
Thomas Von Wachenfeldt - gitár
Jon Rudin - dobok
Matt Davidson - basszusgitár


WOMBBATH - közzétették a teljes 'Choirs of the Fallen' albumot a svéd death metal-veteránok
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás