Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LORD OF THE LOST - itt a 'Thornstar' album új videoklipje, a 'Black Halo'!


2018-09-05

A német gothic metal banda hatodik teljes értékű stúdióalbumát augusztus 3-án adta ki a Napalm Records.

A Lord Of The Lost egy rendkívül tehetséges modern metalbanda, ami stílusát tekintve túlmutat minden sztereotípián: szilárd alapokon nyugvó dalaikban többnyire indusztriális témák vegyülnek különféle gothic / dark rock-elemekkel. A Lord Of The Lost részéről semmi sem lehetetlen - ezt bizonyítják legújabb albumukkal, mellyel még a saját paramétereiket is meghaladják!

A banda előző lemeze, a 'Swan Songs II' toplistás dobogós lett Németországban; de a következő, 'Thornstar' című album várhatóan még ennek sikereit is meghaladja. Hatodik stúdiólemezével a banda "szónikus arcának" lehető legtöbb oldalát megmutatja; de ugyanakkor továbbra is kemény és erőteljes hangzás alapozza meg az új kompozíciókat.

A 'Thornstar' koncepcióját tekintve is mély és érzelmekkel teli: a modern civilizáció ítéletnapjáról szólnak az új dalok. Ez a lemez tehát minden szempontból (hangzás és koncepció) egyedülálló alkotás!

Chris Harms énekes így szólt: “Már a legelején volt egy grandiózus elképzelésünk a 'Thornstar'-t illetően, de a végeredmény még minket is teljesen lenyűgözött...”.

A dupla lemezes 'Thornstar' borítója és dallistája így néz ki:

CD1
01. On This Rock I Will Build My Church
02. Loreley
03. Black Halo
04. In Our Hands
05. Morgana
06. Haythor
07. Naxxar
08. Cut Me Out
09. The Mortarian
10. Under The Sun
11. In Darkness, In Light
12. Forevermore
13. Ruins

CD2
01. Abracadabra (feat. Dero Goi)
02. Voodoo Doll
03. The Art Of Love
04. Lily Of The Vale
05. Penta
06. Free Radicals
07. Live Pray Die Repeat

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formátmuban. Az első ízelítő az 'On This Rock I Will Build My Church' című szám hivatalos klipje, amit az énekes így kommentált: Valami különlegessel szerettünk volna előállni; ezért feltaláltunk egy időgépet, ami egy fiatalító készülék is egyben. Mindezt annak érdekében tettük, hogy visszatérjük gyökereinkhez; egészen gyerekkorunkhoz, valahova a '80-as / '90-es évek közé. Ezért tehát direkt VHS-re optimalizátuk ezt a videoklipet. Ez meglehetősen drága művelet volt, de kétségkívül megérte”.

Később megjelent a 'Morgana' című szám kisfilmje is, amihez a banda a következőket fűzte: "A "Morgana" az anyatermészet; azaz a fény, a Nap és a feltétel nélküli szeretet szimbóluma. "Morgana" önzetlenségből elvágta a saját torkát, hogy a véréből létrejöhessen az első emberi lény. A legenda szerint minden egyes ember magában viseli "Morgana" szívének egy darabját - ez biztosít energiát számunkra az élethez. Ezt az energiát azonban halálunk után visszaszolgáltatjuk neki. Ez azt jelenti, hogy ha hosszú és teljes életet élünk; ne nem adjuk meg magunkat az élet kísértéseinek, akkor "Morgana" által elnyerjük a legnagyobb méltóságot".

Alább megtekinthető a 'Haythor' című dal szöveges klipje, valamint a 'Black Halo' hivatalos videója:

Az album munkálatait dokumentáló videó-sorozat első két része itt tekinthető meg:

Az európai lemezbemutató turné 2018. október 4-én veszi kezdetét. A dátumok és állomások listája a lenti plakáton látható:


LORD OF THE LOST - itt a 'Thornstar' album új videoklipje, a 'Black Halo'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás