Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WE ARE SENTINELS - bemutatta új projektje harmadik videoklipjét az Iced Earth ex-énekese, Matt Barlow


2018-07-04

Az Iced Earth korábbi énekese egykori Pyramaze-beli bandatársával, Jonah Weingarten billentyűssel állt össze.

"Fivéreim és nővéreim! Szeretném bemutatni nektek új projektemet, melyben Jonah Weingarten-nel (Pyramaze) közösen dolgozom. Nagyon izgatott vagyok az új zenekar megalakulása okán. Első albumunk hamarosan el is készül. Izgalmasnak ígérkezik tehát az idei esztendő!" - közölte nemrég Barlow, aki első körben 1993 és 2003, majd 2007 és 2011 között volt az Iced Earth frontembere.

Barlow 2007 és 2008 között - egy album ('Immortal') erejéig tagja volt a Pyramaze nevezetű dán prog-metal banda felállásának is. Itt ismerkedett meg Jonah Weingarten billentyűs / zongorista / zeneszerzővel, akivel most ismét összeállt a We Are Sentinels-ben.

A "motion-picture-szerű nagyzenekari hangszerelést modern-klasszikus zongora-témákkal és mennydörgő dobokkal kombináló" We Are Sentinels együttes - az előzetes promó-közlemény szerint valódi "úttörő projektnek" ígérkezik. Muzikális és tematikus elemeit tekintve "a klasszikus dráma, sci-fi és fantasy filmek" ihlették a két zenészt, akik "lelkesedése természetesen a heavy metal stílus minden ágazatára kiterjed". A We Are Sentinels célja, hogy megtestesítse az "epikus" szó valódi esszenciáját.

A We Are Sentinels debütáló nagylemeze 2018. július 6-án jelenik meg, a SAOL kiadó révén. Az albumot nem más, mint a híres Jacob Hansen (Amaranthe, Volbeat) keverte (aki nem mellesleg maga is tagja a Pyramaze-nek).

A 'We Are Sentinels' album tehát a forró nyár közepette jelenik meg, de ahogy az a borítótól és a tracklistáról kiderül, a dalok központi témája a fagyos tél...

01. From My Tower
02. My Only Sin
03. Life, Death, Rebirth
04. Kingdom In Winter
05. Dreaming In Winter
06. Battle In Winter
07. In Memoriam
08. Sirens of Odysseus
09. Miracle
10. Soul On Fire
11. Holy Diver

Alább megtekinthető az első kedvcsináló a projekthez, valamint elérhető a banda debütáló videoklipje, ami a 'Kingdom In Winter' című számhoz készült. Ennek kapcsán a közlemény így szól: "A 'Kingdom In Winter' videója egy gyermek kalandos történetét meséli el. A jóslat szerint ez a csecsemő fogja a jövőben a béke, a boldogság és a szegények menedékének kapuját megnyitni - nála van a kulcs. Egy magasztos sámán papnő vezeti a menedék-keresők és harcosok csapatát, azzal a céllal, hogy a gyermeket minden áron eljuttassák a kapuhoz. A 'Kingdom In Winter' dal olyan epikusra sikeredett, hogy kénytelenek voltunk videoklipet forgatni hozzá; ezzel is életre keltvén a koncepciót. Ebben a kisfilmben benne vannak a '80-as évek klasszikus fantasy filmjeinek (pl. Willow, Krull, stb.) jellegzetes elemei, valamint a modernebb kinematikus vizualizációk (mint például a Gyűrűk ura és a Trónok harca). A rendező, Chance White (Pyramaze, Halcyon Way, Theocracy) tökéletesen kivitelezte minden elképzelésünket".

Újabban megjelnet a 'Battle In Winter' és a 'From My Tower' című szám szöveges videója is:

www.WeAreSentinels.com


WE ARE SENTINELS - bemutatta új projektje harmadik videoklipjét az Iced Earth ex-énekese, Matt Barlow
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás