Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Hallgasd végig az AXMINISTER új, 'The Crucible of Sin' című EP-jét és nézd meg a 'Salvation' dal videoklipjét!


2018-07-15

A "metal-világ kanadai hősei", az Ontario-beli Axminister zenekar május elején új albummal tért vissza.

Az Axminister "a metal-történelem elfeledett, ködös érájában", az 1999-es évben alakult. A kanadai power-trió néhány hete kiadta legújabb albumát, ami a 'The Crucible of Sin' címet kapta. A lemez a banda aktuális single-dalai - 'Visceral Speed' (2017), 'AXistential Christmas' (2015), 'Unborn Warriors: The Cries Of Tomorrow' (2015) - és legutóbbi nagylemeze, a 'Betray Everything' (2015) folytatásaként látott napvilágot.

A "Megadeth, a Metallica, a Slayer, az Iron Maiden és a Manowar által nagy mértékben inspirált" Axminister hangzását a kritikusok egy "felturbózott Type O Negative-hoz" hasonlítják. Erre kell tehát számítani az új, 'The Crucible of Sin' című albumon is, ami 2018. május 4-én jelent meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Prey
02. Salvation
03. The Trials Of Hercules
04. The Succubus And The Crucible Of Sin
05. Sanctus Equitis Mortis

Az AxMinister legújabb single-dala, a 'Prey' lentebb elérhető szöveges videó és hivatalos videoklip formájában is. Ezt a számot a Szürke 50 árnyalata című film ihlette, de a banda természetesen itt is humorosra vette a figurát; így egy "sokkoló, szexi, egyben ironikus, amolyan Type O Negative-típusú" dalt alkottak meg.

Korábban megjelent a 'Salvation' című szám szöveges és hivatalos klipje is. Ez egy "mérgező kapcsolatokról szóló, dühös dal, enyhe Monty Python-beütéssel". Lentebb ezek a kisfilmek is elérhetők, a teljes album-streammel egyetemben.

A 'The Crucible of Sin' előrendelési felülete itt érhető el. Lentebb megtekinthető a lemezbemutató turné hivatalos plakátja.


Hallgasd végig az AXMINISTER új, 'The Crucible of Sin' című EP-jét és nézd meg a 'Salvation' dal videoklipjét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás