Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TOMB MOLD - itt az első dal a 'Planetary Clairvoyance' albumról!


2019-05-06

A kanadai death metal banda július 19-én adja ki harmadik nagylemezét.

A torontói Box Car Stúdióban rögzített, 'Planetary Clairvoyance' címet viselő album - ami a 2018-as 'Manor of Infinite Forms' lemez folytatása - Sean Pearson producerrel készült. Hangmérnöke / mixere Arthur Rizk (Power Trip, Pissgrave, Code Orange) volt; a borítót pedig Jesse Jacobi és Lucas Korte tervezte / kivitelezte.

A 'Planetary Clairvoyance' "kétségkívül a 2019-es év egyik legerősebb death metal-lemeze". A banda az utóbbi három évben három nagylemezt adott ki; de a 'Planetary Clairvoyance' a "végleges összegzése mindannak a tudásnak és bölcsességnek, ami a tagok az évek során magukhoz ragadtak".

A tracklista:
01. Beg For Life
02. Planetary Clairvoyance (They Grow Inside Pt 2)
03. Phosphorene Ultimate
04. Infinite Resurrection
05. Accelerative Phenomenae
06. Cerulean Salvation
07. Heat Death

Az 'Infinite Resurrection' című szám lentebb meghallgatható. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A Tomb Mold a tavasz és a nyár folyamán rendez észak-amerikai lemezbemutató turnét; méghozzá (többek közt) a legendás Cannibal Corpse előzenekaraként. Május végén fellépnek a világhírű Maryland Deathfest-en; egy hónappal később pedig már a Superstition társaságában járják az Államokat. Színapdra állank a Clairvoyance Fest-en és az augusztusi Psycho Las Vegas rendezvényen is. A teljes beosztás itt érhető el.


TOMB MOLD - itt az első dal a 'Planetary Clairvoyance' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás