Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOMB MOLD - itt az újabb dal a 'Planetary Clairvoyance' albumról!


2019-06-16

A kanadai death metal banda július 19-én adja ki harmadik nagylemezét.

A torontói Box Car Stúdióban rögzített, 'Planetary Clairvoyance' címet viselő album - ami a 2018-as 'Manor of Infinite Forms' lemez folytatása - Sean Pearson producerrel készült. Hangmérnöke / mixere Arthur Rizk (Power Trip, Pissgrave, Code Orange) volt; a borítót pedig Jesse Jacobi és Lucas Korte tervezte / kivitelezte.

A 'Planetary Clairvoyance' "kétségkívül a 2019-es év egyik legerősebb death metal-lemeze". A banda az utóbbi három évben három nagylemezt adott ki; de a 'Planetary Clairvoyance' a "végleges összegzése mindannak a tudásnak és bölcsességnek, ami a tagok az évek során magukhoz ragadtak".

A tracklista:
01. Beg For Life
02. Planetary Clairvoyance (They Grow Inside Pt 2)
03. Phosphorene Ultimate
04. Infinite Resurrection
05. Accelerative Phenomenae
06. Cerulean Salvation
07. Heat Death

Az 'Infinite Resurrection' és a 'Planetary Clairvoyance' című szám lentebb meghallgatható. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A Tomb Mold a tavasz és a nyár folyamán rendez észak-amerikai lemezbemutató turnét; méghozzá (többek közt) a legendás Cannibal Corpse előzenekaraként. Május végén fellépnek a világhírű Maryland Deathfest-en; egy hónappal később pedig már a Superstition társaságában járják az Államokat. Színapdra állank a Clairvoyance Fest-en és az augusztusi Psycho Las Vegas rendezvényen is. A teljes beosztás itt érhető el.


TOMB MOLD - itt az újabb dal a 'Planetary Clairvoyance' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás