Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta 13. albumát az OOMPH! zenekar - itt az új klip, az 'Im Namen des Vaters'!


2019-02-19

A német rockbanda új, 'Ritual' című albumához itt az újabb ízelítő!

Az 1990-es megalakulás óta az Oomph! a német rock-színtér egyik vezető bandájának számít. Sajátos elképzelésekkel felvértezett hard rock muzsikájukat különféle hatások, stílusok színesítik - ilyen a metal,  az indusztriális zene, az EBM és a gothic műfaj. A zenekar bátran említhető egy lapon például a Rammstein-nal, melynek tagjai az Oomph!-ot tartják zenéjük egyik legnagyobb ihletőjének.

Arany- és platina-lemezek, nemzetközi toplistás pozíciók, és a világ-sikereket elért 'Augen Auf!' című slágerük - ez csak néhány példa az Oomph! sikereiből. A bandát nem véletlenül tartják a német rock-szcéna egyik legkeményebben dolgozó, legkreatívabb bandájának. A jövőre nézve a csapat most megtalálta megfelelő partnerét, a Napalm Records személyében.

Az Oomph! korábbi közleménye így szól: “Az Oroszország és Európa közötti turnénk alatt elkezdtünk ötletelgetni a következő, 13. stúdióalbumunk dalait illetően. Az első demókkal felkerestünk különböző lemezkiadókat - ennek pedig az lett a vége, hogy 8 nagyon ígéretes ajánlatot kaptunk! Rendkívül boldogok vagyunk, hogy megtalált minket a Napalm Records is, ami egy roppantul erős zenekari partnernek számít a világ minden táján; lévén az évek során a rock- és a metal-világ legkiemelkedőbb előadóival dolgoztak együtt. Végül tehát úgy tűnt, hogy a Napalm Records tudja számunkra biztosítani következő lépésünkhöz szükséges feltételeket; szóval örömmel jelenthetjük be ezt az új kollaborációt!".

Az Oomph! tehát elkészítette új stúdióalbumát, amit 2019 elején adott ki a Napalm Records, 'Ritual' címen.

A banda három tagja, Crap, Dero és Flux elmondta a 13. Oomph! album kapcsán: "Eddigi legagresszívabb, legkeményebb és legsötétebb albumunk hamarosan napvilágot lát.Örömmel mutatjuk be nektek a 'Ritual'-t, ami 100% Oomph-muzsikával van felszerelve! Mi írtuk, produceltük és kevertük az összes új dalt, a saját stúdiónkban! Kihasználtuk a két turné közötti időt - egyben felhasználtuk a koncerteken szerzett élmények kamatát -, és ebből merítettünk erőt arra, hogy belevágjunk ebbe az epikus jam-be. Ezzel valószínűleg meg is magyaráztuk, miért olyan kemény, riff-központú és sötét a 'Ritual' anyaga...".

A 'Ritual' Stefan Heilemann (Heilemania) által tervezett borítója és dallistája így néz ki:

01. Tausend Mann und ein Befehl
02. Achtung! Achtung!
03. Kein Liebeslied
04. Trümmerkinder
05. Europa (feat. Chris Harms / Lord Of The Lost)
06. Im Namen des Vaters
07. Das Schweigen der Lämmer
08. TRRR - FCKN - HTLR
09. Phönix aus der Asche
10. Lass' die Beute frei
11. Seine Seele
12. In der Stille der Nacht (bónusz track)
13. Lazarus (bónusz track)
14. TRRR - FCKN - HTLR [Lord of The Lost remix] (bónusz track)

A rendeléseket itt lehet leadni. Íme az első három single-dal, a 'Kein Liebeslied' szöveges videója, plusz a 'Tausend Mann und ein Befehl' és az 'Im Namen des Vaters' hivatalos klipje:


Kiadta 13. albumát az OOMPH! zenekar - itt az új klip, az 'Im Namen des Vaters'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás