Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAATE - itt a svéd heavy metal banda új videoklipje, a 'Fly With Me'!


2018-10-03

A Saate zenekart a Binary Creed egyes tagjai alapították.

A svéd banda a Binary Creed gitárosa, Stefan Rådlund és basszerosa, Robert Ahlenius közreműködésében jött létre, miután megjelent a banda legutóbbi albuma, az 'A Battle Won'. Lévén ezt a lemezt a Rockshots Records adta ki, a Saate is ehhez a kiadóhoz igazolt. Stefan már 2016-ban megkezdte a dalok komponálását; mégpedig egy tehetséges énekes, Rickard Thelin (a svéd Summoned Tied együttes frontembere) közreműködésében. Miután megszületettek az első dalok, kialakult a Saate stílusa: a banda alapjában véve heavy metal zenét játszik, modern és tradícionális elemek keverékében.

A Saate epikus, egyben dallamos metalzenéje április 27-én szabadult először a világra - ekkor jelent meg az első single, a 'The Conjuring' (digitális kislemez és videoklip formájában). A következő dal, a 'Sovereign Plea' május 25-én jelent meg - lentebb ennek a videoklipje is elérhető. Az újabb, 'Exorcise' című számot július elején mutatták be; augusztus végén pedig megjelent a 'Once Again' című single, hivatalos klip formájában. A következő dal, a 'Fly With Me' kisfilmje október elején jelent meg.

Íme a banda bemutatkozó videója, valamint a klip-premierek:

A Saate Facebook-oldala itt érhető el.


SAATE - itt a svéd heavy metal banda új videoklipje, a 'Fly With Me'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás